miercuri, 11 martie 2009

Balada de Ciprian Porumbescu

Într-un articol trecut, intitulat Cultura românească târâtă prin mocirlă, îmi exprimam indignarea faţă de distrugerea celebrei compoziţii a marelui compozitor român de către Emil Lassaria stricând piesa prin transpunerea acesteia în ritmuri "moderne" pe un house obosit.
Ei bine, căutând cu totul altceva pe youtube.com, am dat peste un filmuleţ postat de domnul Gabriel Nacu ce reuşeşte ceea ce Lassaria nu a reuşit: să adapteze piesa şi nu să o strice.
Vă doresc audiţie plăcută.

6 comentarii:

 1. De ce ar da cineva slab la așa ceva?

  RăspundețiȘtergere
 2. Critici DEGEABA piesa lu' Lassaria.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru Engineered: Din frustrare sau chiar din dezacord. Totuşi, cele mai multe reacţii "slab" sunt din frustrare şi ignoranţă. Mi-aş dori ca ele să fie din dezacord pe care eventual să şi-l exprime într-un comentariu civilizat.
  Pentru Năpasta: De ce? Să înţeleg că-ţi place pisa lu' Lassaria ? :) Sau te referi că oricum nu m-aude nimeni ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Acesti indivizi ce au reactii de genul.. "slab".. cred ca au probleme de personalitate si inca mai traiesc undeva intr-o visare indepartata.. Fac si eu ca tine, Lucian, ar fi mai indicat (si de apreciat) sa-si exprime dezacordul intr-un comentariu.. Ignoranta e cu atat mai rea..
  O seara frumoasa..

  RăspundețiȘtergere
 5. ca sa-l citez pe Engineered.. dar mult mai indignata.. "DE CE AR DA CINEVA SLAB LA ASA CEVA???"..E cu maneau pe gat, cumva?!!?

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails