duminică, 20 septembrie 2009

Dezamăgit, nervos şi sictirit - urăsc nunţile

"Urăsc nunţile şi înmormântările româneşti/Urăsc ţăranii de oraş, în special pe cei din Bucureşti" spunea un vers al trupei Paraziţii.
Ei bine... acest sfârşit de săptămână a fost unul extrem de obositor pentru mine.
Vineri spre sâmbătă, deşi ştiam că o să fiu ocupat noaptea următoare, nu am putut să refuz un campionat de FIFA. Surpriza plăcută a fost că erau mai mulţi jucători. Finala, aşa cum era de aşteptat s-a disputat între Juventus (Eu) şi FC Liverpool(KeePeR). În semifinale Juventus a trecut fără probleme de Manchester United (Ştefănel) cu 11-4 în tur şi 5-4 în retur. FC Liverpool a trecut mai greu de Hearts of Mithlothian (Florin) cu 4-1 în tur şi 1-1 în retur. Atât Juventus cât şi Liverpool au pierdut câte un singur meci în grupă, Juventus cedând pe terenul lui Hearts cu 0-1 iar Liverpool cedând acasă cu Chelsea, scor 0-3.
Finala s-a jucat de două ori. În prima încercare, după 10 minute scorul arăta 2-0 pentru Juventus. Până la pauză, scorul era 2-2 iar imediat de la reluare, Juventus a făcut 3-2 pentru ca în minutul 59 să facă 4-2. În minutul 64 Liverpool face 4-3 iar apoi E-ON ne opreşte activitatea.
Finala s-a reluat din minutul 1 de la scorul de 0-0 şi în minutul 43, şutul lui Garcia îl păcăleşte pe Buffon pentru 0-1.
Repriza a doua începe în forţă şi Liverpool ratează mari şanse de gol însă Buffon se arată magistral. Uşor-uşor meciul s-a echilibrat şi, după două bare, David Trezeguet înscrie pentru 1-1. Meciul apoi a curs într-o singură direcţie: spre poarta lui Reina. Într-un final, Alessandro del Piero marchează pentru 2-1 în minutul 81 pentru ca 3 minute mai târziu să ţintească transversala. Rezultat final 2-1, prima victorie a lui Juve după ce precedentele două partide se încheiaseră la egalitate, 2-2 (acum o săptămână) iar în urmă cu câteva luni, când cele două echipe se mai întâlniseră, Juve mai remizase o dată 1-1 şi cedase de trei ori: 3-4, 3-5 şi 1-4.
Sâmbătă spre duminică, însă, m-am dus ca s-o fac pe omul care pune muzica la ... o nuntă.
O cantitate mai mare de prostie pe milimetru pătrat rar mi-a mai fost dat să văd.
Voi scrie în cursul zilei de luni câte ceva mult despre nunţi.

Deocamdată, încă încerc să-mi refac auzul şi să încerc să pun în ordine elementele de prostie pe care le-am văzut.

Sănătate şi feriţi-vă de nunţi !

2 comentarii:

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails