marți, 5 ianuarie 2010

Din nou la drum

Pauza s-a terminat, capul la fund! Spunea o vorbă din vremuri de vreo 20 de ani apuse!
Prin urmare, în cursul acestei după-amieze voi porni din nou la drum.
Din păcate Societatea Naţională a Căilor Ferate Române nu asigură şi pe ruta Bârlad-Cluj Napoca o rută decentă prin urmare voi petrece din nou peste 12 ore (14 ore şi 10 minute, mai precis) prin trenurile patriei.
Deocamdată în Bârlad sunt -5 grade dar în crucea nopţii prin zona Suceava vor fi cel mult -10. Prin urmare, conform nenorocoului ce mă caracterizează, de bine ce s-a răcorit din nou afară, exact atunci hop şi eu pe drum.
Urmează o lună cu un program cel puţin infernal cu examene aproape din 3 în 3 zile, programul de tipul acesta prelungindu-se până-nspre începutul lunii februarie.
Cu toate acestea, voi încerca pe cât posibil să scriu în continuare pe blog astfel încât să nu pierd prea mult legătura cu dumneavoastră.
Până una alta vă doresc şi dumneavoastră succes la muncă şi spor la examene (pentru cei care aveţi aşa ceva în perioada asta) şi să ne vedem sănătoşi în lunile ce urmează.

Vă salut cu respect şi revin cu relatări fie imediat după ce ajung la Cluj fie vineri noaptea, după colocviul de la Literatură Rusă.

6 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. tinem pumnii!
  off topic: nu te enerveaza aia ce iti lasa comentariu: facem schimb de link? ... ca pana la urma timi la asta se referea ...
  @timi: o sugestie, scrie comenturi interesante si la subiect si o sa iti fie citit si tie blogu' ... cel putin odata ;)
  Scuze... dar nu m-am putut abtine

  RăspundețiȘtergere
 3. Mi-am schimbat blogul, daca vrei sa continuam schimbul de link schimba la tine in blogroll vechea adresa cu cea noua http://achilianu.ro
  sanatate…

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails