sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Pisica te crede criminal!

Cine spunea că pisicile sunt cu adevărat animale sacre şi foarte inteligente se pare că ştia ce spune.
Un tribunal american chiar a crezut de cuviinţă că pisica ar fi mult mai potrivită pentru a fi în juriul unui proces.
O pisicuţă din SUA, pe nume Sal, a fost citată ca jurat într-un proces. Stăpânii felinei au pus greşeala funcţionarilor care au emis citaţia pe seama neglijenţei.
Oamenii cred că această confuzie s-a produs pentru că la ultimul recensământ au trecut pisica la rubrica animale de casă, însă cu numele complet, Sal Esposito. Când au primit citaţia, stăpânii felinei au încercat să-şi scape pisica de "sarcina" de jurat.
Tribunalul nu acceptă însă decât un formular standard, în care stăpânii pisicii au bifat singurul motiv, care se potrivea cât de cât situaţiei: Sal Esposito nu ştie engleză, deci nu poate deveni jurat. Solicitarea le-a fost însă respinsă.
Stăpânii ghemului de blană spun acum că îşi vor duce pur şi simplu pisica la tribunal.

Nu e minunat?
Cam pe când un arbore de bontsai pe post de judecător, o maimuţă pe post de aprod şi eventual un bou pe post de procuror,... deşi... ultima e foarte plauzibilă.

6 comentarii:

 1. E mai mult decat minunat - e bestial! :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. ...si ne mai intrebam de ce lumea asta devine din ce in ce mai mult o jungla.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua,

  Sunteti interesat de un schimb de link-uri (link exchange) ?
  Eu va adaug link-ul pe http://kidinho.wordpress.com si pe pagina partenerilor site-ului meu http://www.ejocurionline.com/parteneri.html , iar dvs. imi adaugati link inspre http://www.ejocurionline.com .

  Mai jos aveti datele :
  Titlu : jocuri online
  Descriere : jocuri online
  Link : http://www.ejocurionline.com

  sau

  Jocuri online

  Daca sunteti interesat de acest schimb de link-uri , trimiteti-mi datele site-ului dvs. la adresa de mail infojocuri@gmail.com pentru a-l adauga.
  Astept un mesaj de confirmare pozitiv / negativ .

  Multumesc pt. timpul acordat !

  PS : Imi pare rau daca prin acest mesaj v-am deranjat !

  Numai bine !
  George

  RăspundețiȘtergere
 4. Incredibil si fenomenal pana unde poate duce prostia. :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Despre stirea asta, exista doua posibilitati: fie americanii sunt atat de idioti incat n'au invatat nimic din precedentul creat undeva inainte de 1989, fie iRealitatea.tv incepe sa dezgroape stiri din iepoca de aur americana.
  Este insa o situatie de luat in seama la procesul unui mafiot, cand proprietarul pisicii, cu toate ca sta pe locul juratilor cu jivina'n brate, nu-i va putea influenta acesteia verdictul, iar astfel juriul nu va ajunge la un verdict unanim. Ma si amuza sa-mi imaginez niste americani dand cu parerea ce fel de miau se spune pentru guilty sau not guilty.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eh, despre animale in pozitii interesante am facut vorbire aici: http://korallion.blogspot.com/2011/01/doctori-medici-ingineri.html

  Asta in caz ca vrei un ghem de blana licentiat in filozofie pe canapea. Deci, daca pot fi medici si ingineri, atunci de ce nu si jurati?

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails