sâmbătă, 6 martie 2010

Caciulite pentru tot poporul

Mai tineti minte cand intreaga Europa se oripila de decizia Ministerului de Educatie britanic in urma careia se introducea ca obiect de studiu obligatoriu in scoala 'Nebanuitele taine ale sexului oral"?
Ei bine, de acum vreo doi ani, si mai ales in ultimul an, in Marea Britanie chiar au inceput sa introduca (si nu cu sens peiorativ) clinici in scolile generale (copii intre 10 si 14 ani) care acorda copiilor pilule contraceptive, pastila "de dupa" si prezervative.
Dar, avand in vedere ca prezervativele sunt facute pentru adulti, adica oameni cu scarbavnicul mai dezvoltat, iar copiii nu sunt atat de madulari precum imensele glugi de prin comert, iata o prima problema.
Elvetienii au gasit rezolvarea pentru incompatibilitatea dimensionala si au creat prezervative pentru copii.
Lansarea produsului ‘Hotshot’ pentru tineri şi copii a fost un succes. Prezervativele au o dimensiune standard cu o unitate mai mică decât cele pentru adulţi şi o lungime de 19 centimetri. Cutia cu şase prezervative Hotshot costă 5 euro. Cat ma?! Pai 5 euro = 20 de lei.
Alocatia pentru copiii romani este de 42 de lei dar si p-aia o cam vrea basescu inapoi.
Scump dom'le scump!
Produsul ar trebui sa fie un real succes la noi avand in vedere numarul din ce in ce mai mare de fatuci de 13-14-15 ani care dau nastere unor copii care, in principiu, sunt sanatosi dar nu are cine mama dracu' sa-i creasca.
Si dup-aia iar vine statul si mai taie de undeva (de regula de la bugetari si studenti) si mai adauga bani in bugetul asigurarilor caci suntem tara de asistati social.
Eu as cumpara cu banii investiti in triliarde de pliante inutile pe care nu le citeste nici dracu' in prezervative pentru copii si le-as distribui gratuit si sa vezi dupa aia ca macar se va mentine constant ritmul de "copii cu copii" si nu va creste intreit de la un an la altul.
Dar nu dom'le... toata lumea se trezeste acum sa fie morala si sa se gandeasca la consecintele sexului intre copii.
Auzi? Dar decat sa se gandeasca la consecinte dupa ce fac sex neprotejat si apar si copii nedoriti de nimeni, nu cumva mai bine se gandesc la consecinte in timp ce fac sex protejat caci astfel fizic si social nu are cum sa dauneze nimanui?!
Eu nu inteleg de unde resursa interminabila de pudicitate acum cand oricum e mult prea tarziu caci epoca moralitatii a cam apus!
Cine-i de vina? Sunt de acord ca e o intrebare buna dar aceasta solutie macar tine in frau efectul pentru ca apoi sa vedem cum tratam cauza.
Vina este a noastra, a adultilor, a tuturor caci la tembelizor noi (eu nu, dar cum majoritatea decide...) am urmarit si cerut in draci programe cu exagerat de mult continut explicit sexual. Mai mult, in piete 90% din muzica pusa la vanzare descrie actul sexual. Ce-ati vrea sa stie copiii?
Eu am crescut cu Tom si Jerry caci in 1990 inca nu ne duseseram dracu' ca natie de tot dar acum... plozii la 8-10 ani se pisa pe tricolor deci de ce nu s-ar apuca de sex la 12?!?!?!
E o realitate si cu cat ne ferim mai mult de ea cu atat ne va lovi mai dur..

Dar... las' ca ne mai imprumutam o data la FMI si platim ajutor social si pentru copiii cu parinti de 12 ani,... nu-i stres!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails