miercuri, 31 martie 2010

Misoginism escaladând

Acest articol este nerecomandat persoanelor sub 18 ani!
Bine v-am regăsit.
După cum bine ştiţi, în caracterul meu nu prea se regăsesc romantismele şi compasiunea. Poate e de vină modul cum am crescut eu, nu tocmai unul roz.
Compasiunea e de porc iar romantismul e inutil.
Dacă de ce iubim femeile e o chestie explicabilă dar nu în totalitate, de ce urâm femeile prea puţini se încumetă să explice pentru că tuturor masculilor li se pare aiurea să vorbească deschis despre asta că "vai, după aia să se creadă că-s gay".
Prea puţin îmi pasă ce-o să creadă nu-ştiu-cine după acest articol însă misoginismul m-a caracterizat mereu iar în ultimele zile am văzut nişte ştiri din ce în ce mai de porc şi cam începe să mi se acrească de câcăul obosit şi crescând cu "drepturile femeilor".
Să fim bine înţeleşi de la bun început: Nu am nimic cu femeile care izbutesc prin forţe proprii să-şi construiască o viaţă decentă sau chiar o carieră de succes. Atenţie! Prin forţe proprii însemnând în exact acelaşi mod cum ar fi făcut-o şi un bărbat şi nu pe sub birouri cum se întâmplă în cea mai mare parte din cazuri!
De asemenea, nu am absolut nimic cu femeile excentrice din punct de vedere financiar care sunt aşa pe propria lor muncă. Sunt aşijderea în regulă în ceea ce priveşte femeile care pretind respect doar atunci când chiar sunt respectuoase mereu şi-şi văd lungul nasului şi nu pretind respect doar pentru simplul fapt că sunt ele mai crăpate între picioare, mai "doamne", ce să-ţi povestesc.
Există desigur şi categoria de femei care sunt extrem de raţionale şi care de obicei ajung să-mi fie foarte bune amice. Nici această categorie nu face obiectul criticilor ce urmează în acest articol.
Acestea fiind spuse să continuăm prin a prezenta ultima vomă, pardon, lege ce va fi aplicată în ţara noastră, lege dictată de tovarăşul Băsescu prin eterna trompetă Emil Boc.
Conform actului normativ de pe care încă nu s-a uscat voma, femeile cu mai mult de doi copii vor ieşi la pensie mai devreme.
Prima întrebare pe care o pun este simplă: Dar de ce?!
Adică, pe sistemul, i-a făcut cu mine, plătitor de taxe de să merite să-i plătesc eu mai mulţi ani de pensie? Am pus-o noi, fraierii de le plătim lor pensiile să facă copii ca iepurii?!
Şi-aşa statul scârţâie din punct de vedere financiar din toate încheieturile noi ce facem? Încurajăm să se facă şi mai mulţi copii. Ca să ce? Să-i punem pe toţi sclavi să muncească pentru împrumuturile contractate de către guvernul incompetent de-acum?
A doua întrebare simplă: Cum vor fi plătite?
Să fim bineînţeleşi. Toate femeile care devin mame, beneficiază de doi ani concediu maternal plătit cu indemnizaţie de la stat. Prin urmare, oricum scade perioada în care ele contribuie la bugetul de stat. Prin urmare, dacă fac să spunem 3 copii, deja se pierd 6 ani din perioada în care ele contribuie la bugetul de stat. Şi ce face guvernul? Le mai reduce din perioada de muncă?
Ce înseamna asta mai clar? Înseamnă că bărbaţii vor trebui să muncească dublu, cel puţin, pentru a aduce suficienţi bani la buget pentru ca "mamele" (vai săracele de ele, mi se bârlăre mie) să fie plătite sărăcuţele de ele după ce că ştiu doar să ceară iar când le dai zic că doare. Hai sictir!
Cum era şi normal, un grup de coioşi, intitulaţi Alianţa Antidiscriminare a Tăticilor, au solicitat fie ca măsura să se aplice şi taţilor, fie să se renunţe cu totul la ea, anunţând că în caz contrar vor da Guvernul în judecată.
Cererea e corectă. Dacă tot statul se gândeşte aşa de mult la recompensare pentru chinul de a creşte 2-3 copii, atunci să afle că dacă nu l-au purtat în burtă, nu înseamnă că taţii nu s-au zbătut enorm la creşterea lui!
Adică, după ce că femeile nu pot fizic să contribuie la creşterea calităţii vieţii (recitiţi categoriile la care mă refer dacă vă simţiţi jignite), după ce că îşi însuşesc slogane de tipul "o femeie va iubi mereu un bărbat care va produce mereu mai mult decât ar putea ele să cheltuiască", acum mai sunt încurajate şi de stat să facă asta.
Băi oameni buni, or fi bărbaţii porci şi misogini dar după aceste măsuri înclin să cred din ce în ce mai mult că e NORMAL să fii porc şi misogin.
Păi tot să fii femeie. Stai cu cracii-n sus cea mai mare parte din viaţă. Bărbatu-tu munceşte pân' la 70 de ani, tu pân' la 55 că deh... ai făcut 3 copii şi vai ce te-ai mai chinuit deşi ai stat 8 ani acasă.
Măi da' ce mama dracu' numa' drepturile femeilor contează pe lumea asta? Păi futu-vă-n gât de milogi!
Am mai scris şi altă dată despre asta şi spuneam atunci că "A fost de porc epoca când femeile erau zeificate şi în egală măsură de porc epoca când acestea fuseseră reduse la un stadiu uşor superior animalelor. Şi-acum ce se vrea ? Revenirea la prima ? Sau ce ?! Că nu pricep." .
Ei bine, acum pricep. Exact asta se vrea. Revenirea la prima.
Ba mai mult, studii şi parastudii îndeamnă românii şi în general bărbaţii din ţările unde încă se înţelege clar cum stă treaba, la a fi fătălăi.
Femeile din ţările dezvoltate preferă bărbaţii cu trăsături masculine mai puţin accentuate, nivelul ridicat de testosteron fiind asociat cu agresivitate, lipsă de empatie şi lipsă de stabilitate în relaţii, potrivit studiilor realizate în ultimele decenii. Se arată în borâtura, pardon, sursa citată.
Prietena mea a avut o reacţie minunată: "Dar de ce mi-aş lua un gheu la casă? Îmi trebuie bărbat nu unul cu care să-mi împart rimelul şi trusa de pensat".
Începe să "facă sens" ce spunea KeePer despre pensat şi epilat inghinal la bărbaţi.
Printre ţările în care preferinţele feminine sunt orientate către bărbaţii cu trăsături masculine mai puţin accentuate se află Suedia, Finlanda, Danemarca dar şi România, Grecia şi Noua Zeelandă. Ţara în care această preferinţă este cel mai puternic manifestată este Belgia, una dintre ţările cu cel mai performant sistem naţional de sănătate din Europa. Se mai arată în sursa citată.
Şi totuşi, cel mai bun sistem sanitar din lume este momentan în Cuba. De ce în Cuba femeile nu se uită după fătălăi? Cel mai probabil pentru că ăia înţeleg foarte clar că de-aia eşti mascul ca să nu ai pizdă!
Na că m-am enervat şi am devenit vulgar.
Şi cum să nu devii vulgar, porc şi misogin când vezi că drepturile bărbaţilor sunt călcate în picioare doar ca să stea crăpăturile cât mai mult acasă şi să se simtă ele bine.
Pensatul, machiatul şi statul cu orele în faţa oglinzii nu e de porc. Dar ieşitul trei ore la o bere şi uitatul la un meci e nesănătos şi e de porc.
Futerea de bani mulţi pe toate căcaturile cosmetice nu e de porc dar o placă video mai bună, un upgrade la memoria RAM sau o sticlă de vodkă după o săptămână infernală la locul de muncă e de porc şi nesănătos.
Dacă ea e la menstruaţie mai tot timpul îi este rău şi "vai săraca de ea" cât se chinuie. Dacă o dată pe an se îmbolnăveşte şi el şi-şi ia un "offline" de două-trei zile deja e un porc nesimţit care stă toată ziua în pat.
Dacă ea stă multe ore la telefon şi vorbeşte încărcând factura un triliard de căcaturi despre telenovele şi gargareli slobozite care nu au NICIO UTILITATE, nu e de porc. Se cheamă că-i femeia comunicativă. Dar dacă vine o dată pe an un prieten la tine şi începeţi să vă băgaţi şi să vă scoateţi, sunteţi nişte porci.
Dacă vii de la muncă şi nu găseşti nimic pe masă pentru că ea "nu a avut timp" se cheamă că e o femeie independentă şi modernă. Dacă tu uiţi să-i cumperi o ciocolată sau un pachet de biscuiţi să-l îndese în grumaz atunci eşti un delăsător, un neglijent, o persoană nesimţită care deja strică lucrurile.
Dacă pui burtă pe tine şi-ţi mai spune şi ea spui "da, cam aşa-i. ar trebui s-o cam dau jos". De ce spui asta? Pentru că îţi dai seama că e de porc şi că în principiu să ai şunci te incomodează şi pe tine. Dar dacă ea pune pe ea şi-i spui se cheamă că eşti un porc nesimţit. Cum să-i spui că "s-a îngrăşat"? Indiferent dacă îi spui "fă, te-ai făcut cât malul!" sau "dragă, ai cam pus pe tine", tot isterică va deveni că vai cât de porc poţi să fii.

Sunt triliarde de motive să urăşti femeile iar pe zi ce trece cu aceste noi măsuri încep să-mi dau seama că sterilizarea în masă a populaţiei nu este chiar o măsură aşa de rea.

Până una alta, dacă femeia cu care sunteţi nu se încadrează la cele spuse aici, bucuraţi-vă de viaţă.
Vă salut cu respect stimaţi domni, vă salut cu respect stimate doamne şi domnişoare care încă mai sunteţi oameni şi vă doresc să vă înecaţi cu propria vomă stimate pizde ahtiate după propria bunăstare indiferent peste cine călcaţi.

Un comentariu:

  1. articolu' astya nu te face misogin ... e destul de clar ca nu ai nimic cu "femeile", am inteles te deranjeaza directoarele care au ajuns manageri in urma interviului oral, si capra din ea a iesit bine si la misionar!

    RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails