miercuri, 10 martie 2010

Şi-a dat-o jos din dragoste!

Ei, şi-a trecut şi 8 martie, ultima zi din ciclul celor 4 zile în mai puţin de-o lună în care se toacă bani cu nemiluita de dragul fiinţelor aşa numite "reprezentante ale sexului frumos".
Cum a trecut pentru mine? Simplu căci încă mai există femei-oameni şi încă nu suntem invadaţi în totalitate doar de femei-crăpături, snoabe şi alte tipologii de genul acesta cărora li se pare o ofensă faptul că nu ai dat dracu' un sac de bani pentru a lor sufleţel, vai săracele.
Dacă doamnele, domnişoarele şi curvele sunt reprezentantele sexului frumos, domnii sunt reprezentanţii "sexului tare" aşa cum spun ăştia prin revistele colorate.
Ei bine, Nicolae Cormărgean din comuna Buneşti Avereşti, judeţul Vaslui, nu mai este începând cu ziua de ieri.
“În noaptea de 8 spre 9 martie, mereu a vorbit la telefon, când cu una, când cu alta, el stie ce. Nu se astâmpãra, dar noi ne-am vãzut de ale noastre, nu am bãnuit ce va face. S-a sculat din pat si a iesit afarã. Nimeni nu a auzit nimic”, povestesc cei cu care Comãrgean era cazat la fermã. Ce s-a petrecut însã, aflat în detaliu abia a doua zi, i-a înfiorat pe toti: Comãrgean a luat un cutit, s-a suit într-un vagon folosit pentru transportul muncitorilor si, în semn de rãzbunare supremã fatã de ingratele femei din viata sa, si-a tãiat… organele genitale! “Tot! Deci, cum sã vã spun, a tãiat tot ce-a gãsit acolo, mã întelegeti”, relateazã, cu haz, viceprimarul comunei Bunesti Averesti, Costel Agripina. Se arată în cotidianul Vremea Nouă de Vaslui.
Desigur, dacă o tanti se auto-mutila din dragoste atunci s-ar fi plecat, ca de obicei în zoaia asta de societate, că el, masculul, de porc ce e, a împins-o prin nesimţirea lui, să facă asta.
Ei bine, momentul calendaristic cu care coincide autocastrarea domnului mai sus amintit mă face totuşi să cred că un mic aport o au şi vitele, pardon, femeile din viaţa sa.
Şi totuşi, cum să-ţi retezi scârbavnicul mădular doar pentru că 1-2 fătuci sunt nemulţumite?!
În articolul citat se spune că nenea a mai caftit-o(adică a lovit-o în termeni de la Buneşti Avereşti) în trecut pe nevasta etern nemulţumită dar pare-se că n-a înţeles ideea.
Sunt curios cum va continua povestea de dragoste acum după un gest extrem pe care pot să pun pariu că scroafa, pardon, nevasta, nu va fi în stare să-l înţeleagă sau dacă-l va înţelege, nu va înţelege că din disperare pentru dragostea ce i-o poartă a recurs la el. De ce ar înţelege?
Femeile încep să şi-o ia în cap uitând totuşi că bărbaţii sunt mai puţini iar sistemul "rău cu rău, dar mai rău fără rău" funcţionează de când lumea şi pământul şi va continua să funcţioneze.
Până una alta, cu enrom de multă întârziere, "la mulţi ani" femeilor care sunt primordial oameni şi odată în plus le doresc să le fie ţărâna grea tuturor mironosiţelor şi celor care preferă o floare scumpă şi inutilă în dauna unui pachet de cafea/ţigări/ceva de mâncare/mp3 player/i-pod/călătorie etc. etc. - chestii la fel de scumpe (+/-) dar mult mai utile.

Sănătate.

2 comentarii:

  1. ma, trebuie sa privesti per ansamblu, da sunt femei vaci, sunt si barbati porci, da ne numim in fel si chip unii pe altii, dar pana la urma ne iubim :D ... hai, cel putin de ziua lor sa le oferim un zambet si o vorba buna... inteleg, faza cu virgula cadourile...da...e pierdut sensul...dar hai sa incercam sa schimbam noi mentalitatea ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan Ciulea :

    Mai bine nu ... lasa ca merge si mentalitatea asta :)

    RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails