miercuri, 21 aprilie 2010

Nique votre mère!

Cam aşa ar fi pe scurt rezumatul mesajului transmis pe 19 aprilie de către organizaţia de hackeri Romanian National Security.
Aceştia au spart de această dată site-ul cotidianului francez Le Monde ca urmare a unei emisiuni televizate care ironiza întregul popor român etichetându-l ca popor de cerşetori.
Momentul de "umor" a fost difuzat la televiziunea de stat France 2 şi poate fi văzut aici. Puteam să-l pun şi aici ca să nu fiţi nevoiţi să vizitaţi alte site-uri dar eu nu pun chestii franţuzeşti prin definiţie aici şi mai ales chestii franţuzeşti şi anti-româneşti!
Şi Romanian National Security le-a răspuns pe măsură: Aceasta nu este o mişcare de rezistenţă, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la fraţii noştri care au uitat că şi în venele noastre circulă sânge român. Sângele ce-a fost jertfit şi vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată ! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru că Romania să existe astăzi pe hartă , sa le amintim copiilor si nepoţilor noştri, să îi respectam cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură.
Ţiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! [...] Noi v-am respectat Franţa, voi ne veţi respecta ROMÂNIA! R.N.S. VEGHEAZĂ pentru ca aceste lucruri să fie înfăptuite.
Felicitările mele către organizaţia Romanian National Security şi le-aş putea indica să le încerce puţin securitatea informatică şi italienilor. Şi, dacă se poate, să se abată mai mult asupra italienilor că o merită cel mai mult dintre toţi!
Ei acum poate devine mai justificată neaprecierea mea faţă de actualul popor francez.
Să nu uităm că francezii getbeget sunt minoritari în propria ţară iar negrii lor nu sunt cu nimic mai presus decât ţiganii dar... deh!
Acum înţeleg eu de ce francezii au inventat parfumul...

Încă o dată respect şi doresc mult succes organizaţiei RNS.

P.S.: Cineva îmi spunea că ar fi bine să şterg acest articol căci se poate interpreta că încurajez o infracţiune. Prea puţin îmi pasă mie că au trebuit să mătrăşească site-ul publicaţiei Le Monde. Mesajul nostru, al românilor, din popor a fost transmis aşa cum politicienii aleşi şi Ministerul de Externe nu a fost, nu este şi greu îmi vine să cred că va fi vreodată în stare să-l transmită.

Un comentariu:

  1. Hehehe... Cine-s si parlitii astia de la Romanian National Security? Si ce pompos suna, zici ca-s dati in mizada pasii. La ce bun sa o arzi aiurea cu eroii neamului si sa-i stuchesti pe tigani, cand eu persoanl stiu cetateni care s-au dus in occident nu pentru alt motiv decat pentru a fura. Si sunt romani-romani, get beget, sau hai sa zicem indeajuns de albi incat sa nu apartina unei etnii.
    Deci, hai sa nu o ardem aiurea cu patriotardisme obosite si mandrie de neam si tara. Dupa ce ca suntem niste cacaciosi, mai si avem tupeu sa facem gura mare...
    R.N.S. VEGHEAZĂ... sa ma pupe-n trei litere!

    RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails