luni, 12 iulie 2010

Municipiul Arad

Stimați cititori, eu încă sunt la aproape 1000 de km de casă în Municipiul Arad unde diferența de fus orar este de o oră.
Orașul este încă destul de frumos, și-a păstrat frumusețea pe care o știam și-mi pare chiar că este mai curat decât cum îl știam.
Astăzi voi părăsi municipiul parțial în Banat și parțial în Ardeal în jurul orei 16:00 și voi ajunge abia marți la 9:00 dimineața (8:41, teoretic) și astfel îmi voi petrece aniversarea celei de-a 20-a veri într-un compartiment obscur din trenul accelerat Timișoara Nord - Iași.
Din păcate conexiunea la Internet aici este sub orice critică și, de aceea, voi amâna momentul pozelor și al relatărilor ample cu care mi-am obișnuit cititorii pentru momentul în care voi reveni în Bârlad.
Momentan o parte din planurile mele pentru luna august s-au schimbat destul de mult (cu lux de amănunt voi relata în curând) dar, tot răul spre bine căci astfel e posibil să am chiar mai multe de relatat pe acest blog pe care l-am cam neglijat în ultima vreme, timpul pentru scris pe blog fiind în ultima vreme din ce în ce mai redus.
Vă salut cu respect și revin cu articol kilometric și cu poze în 48-72 de ore.

Un comentariu:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails