joi, 30 septembrie 2010

Un nou Urs Mayer!

Acesta este un mesaj scris la 30 de secunde după fluierul final al meciului Steaua-Napoli şi la 35 de secunde după golul de 3-3 marcat de italieni, gol marcat în minutul 98 al unui meci cu 90 de minute şi cu 4 minute de prelungiri dictate.
Acest mesaj este un apel către toţi cei care au posibilitatea de a ajunge în zona convoiului cu care va pleca brigada din România.
Mesajul este: NU-L LĂSAŢI SĂ PĂRĂSEASCĂ ŢARA DECÂT ÎN COŞCIUG!
Nu pot scrie nimic de nervi că s-ar putea să sparg tastatura dar atât vă pot spune: Păcat că doar preşedintele Poloniei şi înalţii demnitari au murit în accidentul aviatic! Ar fi trebuit şi o brigadă de cretini retardaţi care-au făcut şcoala de arbitraj cu femeia de servici să se afle, dacă se putea, lângă rezervor!
Steaua - Napoli 3-3, după ce Apostol, Tănase şi Kapetanos au făcut 3-0 până în minutul 15 pentru ca mai apoi, din minutul 29 şi până în minutul 98, arbitrul polonez să toace mărunt şi să ţină pe faţă cu Napoli.
Printre isprăvi amintesc eliminarea lui Pantelis Kapetanos, 9 ocazii de gol validate lui Napoli în condiţiile în care s-au născut după outuri, cornere sau henţuri nevăzute de toţi cei 6 arbitri incompetenţi şi, nu mai puţin de 31 de faulturi în jumătatea stelistă date în condiţiile în care nu a fost nici vorbă de aşa ceva, în vreme ce Steaua a beneficiat de doar două astfel de faze.
Aşadar, raportul de greşeli de arbitraj a fost 47-3 în favoarea lui Napoli.
Dacă arbitrul ăsta nu zboară din arbitraj, o să iasă mai rău decât cu Urs Mayer.

Vă salut cu respect, înainte să încep să listez înjurături de la sectorul agricol la cel religios.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails