luni, 14 februarie 2011

Cum dă Google-ul gherle

Ca pe orice blog şi în cazul prezentului blog există nucleul de cititori fideli, nucleul de oameni care ajung pe-aici îşi iau informaţia de care au nevoie şi pleacă şi nucleul de oameni care eşuează efectiv pe-aici mulţumită căutărilor de la Google.
În continuare urmează o listă destul de amuzantă pe alocuri cu cuvinte cheie care au condus oamenii către prezentul blog.
1. "gabipadure.blogsport.com" - De ce-ar redirecţiona Google-ul aici pe cineva care caută asta? Cred că nici Google-ul nu ştie.
2. "afacerile lui savin emil" - N-am scris niciodată de Savin Emil şi nu cunosc pe nimeni cu acest nume.
3. "albume de sfarsit de clasa a 12-a liceul mihai eminescu barlad" - ?!
4. "banii vorbesc compunere" - Din fericire, cel puţin în ceea ce priveşte prezentul blog, nu cred că a servit la a face tema cuiva. Eu oare cum am terminat şcoala fără Internet?
5. "bilete de avion ruta madrid-bucuresti data 14 mai-4 iunie" - Unde-o fi legătura?
6. "blog cu traducere" - ăăăh? Ce mă? Ce-i aia blog cu traducere?
7. "bocanc ars" - Fără comentarii
8. "calculate 20 de grade celsius dar maxi 35 de grade" - Doi cai frumoşi, maxim 6 care nu umblă.
9. "cateva cuvinte haioase adresate profesorilor" - Poftim? Da' unde s-a dus creativitatea elevilor? Tre' să cauţi pe net cum să-i răspunzi cu aceiaşi monedă unui profesor? Văleu!
10. "ce poti pati in caz de furt calificat" - Faci o vizită la Universitatea din Gherla, în rest, nu mare lucru. Eventual s-ar putea ca temporar să-ţi modifici orientarea sexuală.
11. "Cichicean de romania gabi seaca de padure" - Ăăăh?! Cred c-am să-mi fac o poză cu mecla strâmbă de-am pus-o când am citit asta. De ce are voie toată lumea la Internet?
12. "coduri penale pentru oameni care navigheaza pe net" - Cum adică? Poate legi penale,... eh! În fine!
13. "colaci de cumetrie" - Îmi pare rău. Încercaţi la Corporaţia Ortodoxă Română, nu aici. (Apropo, în Cluj se vând covrigi sfinţi)
14. "dansuri moderne d n b" - Uau! Să sperăm totuşi că dacă încerc să caut "Jimmy Hendrix" nu dau peste vreun site de dnb.
15. "deagostini mari corabii" - N-am scris niciodată despre asta.
16. "democratia la greci" - Poftim? Democraţia şi Grecia n-au ce căuta în aceiaşi propoziţie. Mai democrată e Cuba decât Grecia.
17. "dirigintele postei codaesti" - Au poştă la Codăeşti? Şi prin poştă înţeleg Oficiu Poştal că aşa poştă or fi având ei.
18. "doom-ul?" - Mă-ntrebi pe mine?
19. "dormi mitica ca te bantui planeta moldova" - Foarte tare frate!
20."evreii barladeni" - Offf... nu mai zic nimic.
21."frumosul45" - Nu ştiu dacă era aşa de frumos în '45 dar na... dacă zici tu.
22."hepa sa barlad" - Există, ce-i drept, FEPA S.A. Bârlad dar tot nu văd ce legătură are cu mine, fie ea hepa sau fepa.
23."jocuri de facut sfar" - Sfar? Sau "sfâr"?
24."linie telefonica internationala gratis" - Ai vrea tu!
25."porno pizde cu curu mare" - Să-nţeleg că el ştie cum sărbătoreşte "Velăntains Dei".
26."preotul giusca petru" - Nu cred că i-am scris niciodată numele complet aici. De fapt, pare-mi-se că doar am vorbit de el fără să-i menţionez numele în clar. Hmmm... în fine. Sper măcar că a ajuns la un articol relevant în ceea ce priveşte subiectul.
27."reguli de compostare bilet ratuc" - Băi las-o-n mizda pă-sii. Îţi trebuie îndrumar ca să compostezi un bilet?! Aşa de rău ne-am prostit? Căutăm pe net cum să compostăm biletul de troleu/tramvai?
28."telegondola la piatra neamt sablocat" - Şi neuronii tăi responsabili cu scrisul corect în limba română s-au blocat.
29."wikipedia penis curbat" - Fără comentarii!
30."mihaela cososchi, zi de nastere" - Ce ar determina un om să creadă că găseşte data naşterii a inspectorului şcolar judeţean din Vaslui pe blogul unui om care locuieşte în Cluj?

Râdem noi râdem dar unele dintre căutările de mai sus sunt relevante în ceea ce priveşte starea unora dintre români.
E trist c-am ajuns să căutăm pe Internet cum se compostează biletul de tramvai, linie internationala gratis, bocanc ars, compuneri gata făcute cu subiect banal sau "Cichicean de romania" (cichicean cu majusculă, România cu minusculă!).
E trist că în ciuda faptului că avem unele dintre cele mai bune şi mai avantajoase conexiuni la Internet din lume, totuşi o mare parte a popoulaţiei nu este informată deloc.

Acestea fiind spuse, vă salut cu respect.
Lucian Vâlsan.

3 comentarii:

 1. Am observat si eu chestia asta, cand ma uit la wordpress ce cuvinte au cautat cei care au ajuns la mine pe blog (unul de fotografie) stau si ma intreb cum naiba ii aduce tocmai la mine. Aia cu wikipedia e mortala, cum sa cauti asa ceva? daca are probleme sa se duca direct la medic, zic...

  RăspundețiȘtergere
 2. google iti citeste si "textu" din linkurile de la blogrol .. de aici si gherlele pe care le da ;-)

  RăspundețiȘtergere
 3. Dane, chiar şi-aşa. N-a scris nimeni din blogroll-ul meu de penis curbat, cichicean de România sau gabipadure.blogspot.com .
  Hmm :-?

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails