duminică, 27 februarie 2011

Tripaţi ortodoxoizi legionaro-conspiraţionişti

Am dat din greşeală, căutând un filmuleţ legat de mânăstirea Tanacu, peste un canal care se intitulează "Canal pur legionar-ortodox", cu un fundal verde ca regurgitarea unui etnobotanist internat de urgenţă şi cu nişte filmuleţe care fie m-au făcut să mă alarmez de faptul că există unii oameni care pot duce noţiuni până la un nivel extremist şi chiar periculos pentru noi toţi, fie m-au făcut să mă tăvălesc pe jos de râs.
După ce scapi de verdele ăla agasant, la ei pe canal e plin de icoane, iconiţe şi iconostasuri (ortodoxe, cum altfel?) şi de link-uri către alţi extremişti care cred că World Of Warcraft este un instrument de control creat de evrei ca să controleze masele şi să-i ţină în casă luându-le banii şi ţinându-i distraşi de la ceea ce este cu adevărat important.
De asemenea, pe pagina userului SfCredintaOrthodoxa mai pot fi găsite şi alte filmuleţe despre cum că Prigoană ar sprijini un regim satanico-comunist (?!?!) sau că în România nu a existat Holocaust. Oare oamenii ăştia or fi făcut istorie la şcoală? Că religie văd că au făcut, din plin!
Tot de pe acest minunat canal aflăm că nu numai că Hitler era evreu (ceea ce ştim deja, studiind istoria) dar şi că acesta este descendent al familiei Rotschild, care conduc lumea. Hăăh?! Şi marmota ce mai făcea?!
Nu de alta dar dacă Rotschild ar conduce lumea... ei bine... băieţi: Faceţi o treabă tare proastă atât pentru voi cât şi pentru noi, presupuşi componenţi ai "lumii" pe care zic legionarii talibani ortodocşi c-o conduceţi!
Desigur, să comentezi pe acel canal este strict interzis dacă nu eşti taliban ortodoxoid. E interesant că pe toate blogurile sceptice şi/sau raţionale, printre care se încadrează şi acesta, toate criticile scrise în limba română (şi nu în klingoniană!) sunt acceptate. Însă, pe canalele şi blogurile fundamentaliştilor, nu! De ce oare?
De altfel, singurele comentarii acceptate şi contradictorii cu dogma pe care o respectă canalul sunt comentariile unui alt tripat, dar de cealaltă factură, cu userul "LuptaComunistă", sau comentariile care doar înjură din greu la adresa mesajului sau autorului conspiraţionist.
Mai apoi, userul SfCredintaOrthodoxa face şi un pic de manipulare băgând comentarii de genul "am lăsat aceste câteva comentarii ca să vedeţi voi, fraţii mei ortodocşi care este părerea comuniştilor ce ne infestează credinţa" sau alte vrăjeli de genul ăsta.
În fine, e târziu şi mâine am multă treabă (spre deosebire de talibanii ortodocşi ocupaţi cu slăvirea pritenilor imaginari şi postarea de conspiraţii pe youtube) astfel că vă las o "mostră" din debitaţiile acestui superb canal, o altă fărâmă din ceea ce înseamnă facţiunea tripată pe "căpitan" dintre credincioşii ortodocşi din România:

Diseară (sau mâine seară, în funcţie de cum citiţi articolul) o să revin cu comentarii ample şi cu provocări la adresa acestor conspiraţionişti care, până la un punct, sunt chiar simpatici până intră în transa cu "căpitanul" şi "naţia creştină".

Vă salut cu respect,
Lucian Vâlsan

2 comentarii:

  1. Ai selectat format prea mare pentru video și trece peste benzile laterale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am mai scris despre astia. Am pierdut o noapte uitandu-ma la filmele lor. Si m-am stricat de ras.

    RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails