duminică, 24 aprilie 2011

Proiector

Mai toată lumea asociază ideea de proiector cu conferinţe şi prezentări mai mult sau mai puţin sforăitoare ale diverşilor indivizi mai mult sau mai puţin dezirabili.
Totuşi, proiectoarele nu sunt doar pentru utilizarea în mod cvasi-exclusiv pentru prezentări în cadre formale ci, odată cu avansarea tehnologiei, şi obiecte de uz casnic.
Vom discuta astăzi despre proiectorul BenQ W1100 care poate fi folosit în acelaşi timp şi ca un veritabil home cinema.
Home cinema-urile, pe lângă faptul că deseori sunt foarte scumpe, necesită şi o întreţinere mai laborioasă, având în vedere că fără o plasmă, home cinema-ul nu este o investiţie profitabilă.
Ei bine, cu acest proiector această problemă este rezolvată întrucât acesta suportă imagine full HD cu rezoluţie de până la 1080p.
Marea problemă a proiectoarelor din trecut era tocmai aceea că distorsionau mult imaginea atunci când aceasta era proiectată pe un ecran de dimensiuni mai mari.
Totodată, la proiectoarele din trecut trebuia avută mare grijă la filtru, filtru care genera costuri destul de consistente de întreţinere şi chiar de înlocuire după o anumită perioadă de timp.
Proiectorul BenQ W1100 nu dispune de un asemenea filtru scăzând considerabil costurile de întreţinere ale acestuia.
Totodată, acest proiector dispune de un sistem optic optimizat pentru imaginile full hd făcând ca imaginea proiectată să fie de o claritate literalmente de cristal.
Dispozitivul conţine toate facilităţile unui aparat de redare modern: picture in picture, auto reglaj (dimensiune trapez), posibilitatea de ajustare a culorilor, căutare automată a dispozitivelor de intrare (PC, VHS Player, DVD Player, etc.) şi chiar tehnologie de procesare completă a culorilor pe 10 biţi.
Tot cu acest proiector beneficiem şi de sistem audio SRS WOW HD, pentru ca experienţa home cinema să fie completă.
Datorită intrărilor multiple, puteţi transforma orice în experienţă completă home cinema.
De la meciul echipei preferate transmis la televizor, casete video cu filme vechi din vremea adolescenţei sau a părinţilor până la filme foarte noi redate cu ajutorul calculatorului.
Tot ce-ţi trebuie este un calculator şi proiectorul BenQ W1100 şi experienţa home cinema este garantată.
Prin tehnologia SRS WOW HD TM sunteul stereo clasic este îmbunătăţit pentru creşterea performanţei răspunsului audio dinamic, basul este ajustat pentru performanţă chiar şi în incinte mici generând totodată experienţă audio naturală cu un câmp de sunet mai larg şi o fonogramă a sunetului cât mai ridicată.
Pe lângă eleganţa şi stilul design-ului şi lampa cu drată de viaţă îndelungată cu care este dotat, proiectorul are de asemenea un sistem de răcire chiar şi după deconectarea de la reţeaua electrică.
Astfel, chiar şi după ce-l scoatem din priză şi-l strângem după utilizare, ventilatorul va continua să răcească proiectorul graţie unui circuit de alimentare suplimentar, evitând astfel accidentele ce pot apărea în cazul unei reţele instabile.
Dispozitivul este compatibil cu toate formatele video nefiind nevoie să vă faceţi griji cu eventualele convertiri "cerute" de calitatea precară afişate de unele proiectoare.
La achiziţionare primiţi şi cablu de conectare între calculator şi proiector (cablu VGA), manual de utilizare, precum şi telecomandă şi baterii pentru aceasta.

Cu BenQ W1100 nu mai mergi tu la cinema ci vine cinematograful la tine acasă.

Un comentariu:

  1. Cred ca sunt o idee buna, in loc de televizoare voluminoase (chiar plat fiind, un TV plasma ocupa foarte mult loc). In plus, sunt mai ieftine decat televizoarele si mai usor de mutat http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9296224/c_1/1%7Ccategory_root%7CHome+entertainment+and+sat+nav%7C14419512/c_2/2%7C14419512%7CTelevisions%7C14419667/c_3/3%7Ccat_14419667%7CProjectors+and+screens%7C14419668.htm

    RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails