joi, 19 mai 2011

Unde mergem în vacanţă şi unde stăm?

Cum necum, după preferinţe şi timp, dar mai ales după buget pentru cei mai mulţi dintre noi, mai mergem şi-n vacanţe.
Oricum, indiferent că veţi călători în interes de serviciu sau că mergeţi în vacanţă, sau să vedeţi un eveniment dintr-un alt oraş, de rezervare hotel tot veţi avea nevoie.
Site-ul hotelport.com vă oferă posibilitatea studierii atente a hotelurilor din România oferindu-vă review-uri complete şi complexe vis-a-vis de condiţiile de cazare oferite de fiecare hotelier în parte listat pe site.
Unităţile hoteliere afişate nu sunt doar pentru cei care încă resimt criza economică sau doar pentru corporatişti pentru care banii nu sunt o problemă ci sunt pentru toate buzunarele.
De pildă la secţiunea hoteluri Bucuresti găsim hoteluri care percep tarife între 35 şi 140 de euro sau chiar mai mult pe noapte, toate fiind hoteluri de 3 sau 4 stele.
Frumuseţea acestui site este că poţi rezerva o cameră chiar de pe site, fiind mai mult decât un site care-ţi spune cam ce hoteluri decente sunt în localitatea cu pricina.
Pe site pot fi găsite atât hoteluri din staţiunile balneoclimaterice importante cum ar fi Sîngeorz-Băi, Slănic Moldova sau Băile Felix cât şi hoteluri din oraşe mari şi foarte mari din România pentru cazare în cazul călătoriilor în interes de serviciu cum ar fi Cluj Napoca, evident Bucureşti, Oradea, Timişoara şi chiar Bacău.
Există pe site chiar şi un hotel din... Vama Veche care practică un preţ de Vamă, de doar 29 de euro pe noapte oferind condiţii de 3 stele, ceea ce nu este foarte rău.
De ce spun asta? Pentru că de pildă în Bârlad (oraş care nu apare pe acest site) preţurile pe noapte pentru o cameră variază între 180 şi 300 de ron sau chiar mai mult, adică aproximativ 75 de euro pe noapte, asta în condiţiile în care Bârladul nu este nici Bucureştiul şi nici staţiune balneoclimaterică şi nici staţiune la Marea Neagră.
Şi totuşi, dacă despre Bârlad găseşti mai uşor, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre comuna Tărlungeni care are listat pe site un hotel de 3 stele care oferă cazare începând de la 32 de euro pe noapte. Vă spun foarte sincer că nu ştiam că în comuna Tărlungeni există un hotel de 3 stele.
Una peste alta site-ul Hotelport.com nu trebuie să lipsească din semnele de carte (bookmark-urile) nimănui care doreşte să se deplaseze şi intenţionează să se cazeze la un hotel.
Mai mult, pe site găsiţi şi oferte pentru pachete de vacante în cele mai importante oraşe ale Europei şi cu cazare la hoteluri la preţuri foarte avantajoase.
De pildă poţi achiziţiona un pachet care include o excursie de 3 zile în Barcelona, cu transport cu avionul inclus cu tot cu taxele de aeroport şi cazare la un hotel de 3 stele la preţul de 282 de euro. Atenţie însă că există uneori diferenţe mari. De pildă există hoteluri de 3 stele în Iaşi care nu se pot compara cu hotelurile de 3 stele din Barcelona.
În Barcelona la hotel de 3 stele beneficiezi de o serie întreagă de facilităţi disponibile în hotelurile româneşti doar în cele declarate de categorie 4 stele (şi deci mai piperate la preţ) şi aici mă refer în special la posibilitatea de a depozita valori în siguranţă, room service şi conexiune de mare viteză la Internet, servicii rar disponibile la 3 stele în România.

Una peste alta, indiferent că vreţi să plecaţi în vacanţă sau călătoriţi în interes de serviciu, în ţară sau în străinătate, site-ul HotelPort.com vă este necesar pentru o informare corectă asupra ofertelor de la destinaţie şi totdată o posibilitate de a vă programa călătoria şi şederea aşa cum vă doriţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails