marți, 14 iunie 2011

Pseudo-revista presei

Chiar dacă azi e marţi, e prima zi de lucru oficială după ce ne-au luat rusaliile pe toţi şi-am stat acasă că deh... pogorârea sfintei fantome trebuie obligatoriu sărbătorită de toţi românii!
Că tot am zis de rusalii, pe-un popă ortodox l-au luat rusaliile la propriu şi a plecat cu tot cu fantoma sfântă spre zeul său în timp ce... pescuia. Eu parcă ştiam că de sărbătorile creştine se stă degeaba. Eh... în fine! Să faci ce zice popa nu ce face el că uite ce păţeşti!
Între timp, clerul catolic nemţesc a stabilit cât costă trauma unui copil violat de un popă: 5000 de euro! Fumf teuzent euro! Arbeid macht frei! Să meargă copiii traumatizaţi la muncă dacă le trebuie mai mult pentru a-şi plăti serviciile de terapie pentru a trece peste şocul de-a fi brutalizaţi în numele domnului!
Rămânând la catolici, ar trebui menţionat că maltezii au avut nevoie de referendum pentru a legaliza... divorţul. Poate nu ştiaţi dar Malta e încă un fel de feud papal. În Malta îţi trebuiau cam 14 ani să divorţezi până când tribunalul penal catolic îţi dădea voie să faci asta! Laser, nu?
Apropo de laser! Laserul s-a dovedit inutil pe un pacient operat de medicii din Craiova care până la urmă au revenit la bătrânul bisturiu pentru a-i extirpa acestuia o piatră la rinichi de un kilogram. Eu stau şi mă-ntreb cât de iresponsabil şi lipsit de educaţie poţi să fii încât să stai memeleac până-ţi creşte o piatră de-un kil în tine?! Dă-o-n mizda pă-sii de treabă că aici nu e vorba de ceva care nu se simte!
Dacă tot am ajuns la educaţie, ar fi frumos să aflăm că există site-uri care vând copiuţe şi care ne garantează că luăm 10 la bac!
Eu zic că sunt mişto fiţuicile astea. În special pentru aştia care vor să înveţe, dar nu pot [Alexandra]
Ei nu poţi! Măi cum dracu' de eu am putut? E drept, n-am luat 10 da' am nici 6,01. Se poate! Ah, că nu vor unii dintre dragii noştri elevi, aia-i altă poveste!
Şi totuşi, sunt elevi care vor dar se lovesc de excesul de zel şi regulile aberante. Un olimpic a fost dat afară din bac pentru că i-a trimis maică-sa un SMS în care-i ura succes!
Super tare frate! Deci înveţi ca maniacu', mergi şi la olimpiade de-şi iau profii gradaţii de merit pe spatele tău iar la schimb, eşti condamnat să mai stai doi ani în oraşul natal! Super! Dacă nu ştiţi, de anul ăsta, cine e eliminat de la bac, are voie să dea abia la anu' în toamnă din nou iar la facultate, evident, peste doi ani! Pe toţi analfabeţii ăia care nu ştiu să deschidă gura fără să pută în jurul lor nu i-a eliminat nimeni ba încă l-i s-a dat "cu indulgenţă" calificativul "mediu"!
Să mai îndrăznească cineva să se mire de ce fug tinerii mâncând pământul din ţară! E-te de-aia! Că respectul pentru ei nu există, dar ei trebuie să respecte toate inepţiile debitate pe WC de Funeraliu, pardon, Funeriu.
Şi că tot vorbim de absolvenţi şi de cum nu sunt aceştia respectaţi, citim că guvernul intenţionează să blocheze angajările în MAI pentru absolvenţii de anul acesta!
O să vorbesc pe larg despre poliţiştii de la noi şi câte tare mi-s sau nu mi-s dragi. Totuşi, aceşti elevi au fost câte 5-6 pe loc la admitere şi s-au bătut să intre acolo tocmai pentru că urmau să fie angajaţi la absolvire! Acum, 4 ani mai târziu, guvernul vine şi le spune: "Hahaha! Ţeapă!".
Ah! Era să uit! Să nu vă pună naiba să vă operaţi în România! Nu de alta dar s-ar putea rupe masa de operaţii!
De fapt, n-ar trebui să ne facem griji că ne îmbolnăvim căci apa de la robinet e sfinţită! Cei care se îmbolnăvesc ar trebui să bea apă de la robinet şi să se roage la dumnezeu şi dacă sunt cu adevărat cetăţeni buni ai patriei, se vor vindeca! (cetăţean bun al patriei = creştin ortodox după cum însuşi Daniel o afirmă) Ce atâtea spitale când puterea lui dumnezeu e infinită? Nu-i aşa Daniele? Eeeha! Avem o catedrală de construit ce naiba?!
Ia... mai uşor cu banii băgaţi în educaţia copiilor voştri şi mai bine trimiteţi pomelnice on-line!
Apropo de băgat bani în educaţia copiilor. Ştiţi câţi bani dau românii pe meditaţiile copiilor lor? 300 de milioane de euro! Aproape cât Catedrala Mântuirii Neamului Prost! Şi cu cât mai bagă Boc din rezerva guvernului, iaca banu' de catedrală!
Ca să ajute la asta, ASE Bucureşti renunţă la examenele de admitere pentru că românii nu mai au bani de meditaţii! Desigur, n-ar spune nici în ruptul capului că unicul motiv este că le e frică să rămână fără studenţi! Nu dom'le, banii de meditaţii sunt problema!
În timp ce unii îşi dau foc în faţa Cotroceniului alţii sunt morţi în acte şi încearcă să "învie". Cum mama naibii 14 ani n-a observat nimeni?!
Între timp, politicienii vremii sunt ocupaţi cu probleme mai serioase cum ar fi mutarea Capitalei.Link Partea proastă e că le merge. Numai dacă citeşti comentariile şi observi câţi fani au încă aceste subiecte total irelevante şi rupte de realitate!
În tot acest răstimp, există şi pensionari care-şi permit să arunce 10 mii de euro la gunoi!

Şi pentru ca tabloul să fie complet, politicienii din opoziţie acuză puterea de legături cu diavolul. Bravo doamna Aura Vasile, când începeţi exorcizarea? De fapt, exorcizarea a fost! Fix aici în Cluj, la baştina lu' Boc, un sobor de preoţi (cum altfel?) a făcut o procesiune prin care au întâmpinat fantoma sfântă pogorâtă de rusalii! Totul, desigur, cu sfinţirea intensă din partea celor care au avut drum pe-acolo şi n-au putut trece! Că deh! Buhul sfânt e aşa puternic încât opreşte şi circulaţia!

Nu e minunată ţara-n care trăim?

Vă salut cu respect.

Un comentariu:

 1. La faza cu olimpicul am dubiile mele, intrucat nu spune la ce faza a olimpiadei a ajuns sau cat de departe a mers la Cangurul. Stirea e trunchiata pentru a parea socanta si decizia un abuz, si atata timp cat nici numele liceului unde a invatat nu-l dau, repet, raman semne de intrebare.

  Insa decizia a fost pripita rau. Cand au mai fost alte examene, am fost rugati frumos cand am intrat in sala sa lasam telefoanele mobile pe catedra. Daca s-ar fi procedat asa, nu s-ar fi ajuns la un asemenea scandal. Si cei care ar fi ramas cu telefonul la ei, ar fi fost clar suspecti de copiat si arsi afara.

  Eu ma intreb: este oare legal sa vinzi casti pentru copiat sau copiute? Deja bate la ochi faptul ca e interzis copiatul dar sa vinzi copiute ba. La asta de ce nu se gandesc alesii nostri?

  Si scuza cu meditatiile e de rasul curcii. Pai, daca meditatiile erau legale, profesorii ar trebui sa declare acele venituri si sa plateasca impozit pe ele. Ceea ce evident ca nu se intampla. Si daca admiterea la facultate se bazeaza pe meditatii si nu ca fiecare student sa faca eforturi individuale, e normal educatia sa fie la pamant.

  Si mai apare o problema. La cati se inghesuie sa se duca la ASE si la cati studenti...eminenti avem in domeniul economiei, de ce o ducem asa prost cu bugetul? De ce firmele romanesti inca se bazeaza pe japca si specula? Sunt siguuuuur ca nu asta se preda in facultate.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails