luni, 3 octombrie 2011

Tu eşti un terorist

Un filmuleţ despre ce se mai întâmplă prin Germania condusă de doamna Angela Merkel. O să tot public articole traduse sau filmuleţe aparent fără legătură în următoarea perioadă după care le voi lega între ele.
Vizionare plăcută (filmuleţ în limba germană subtitrat în limba engleză):


Vă salut cu respect,
Lucian Vâlsan.

2 comentarii:

 1. In cazul in care nu stiai... asta ii valabil in toata europa .. romania inclusa.. ii European Data Retention Directive... orice provider de servicii de comunicare ISP , tel mobila/fixa .. trebuie sa mentina date despre convorbiri/situri vizitate/sms/ cat timp ii celularu pornit si in ce retea minim 3 luni (asa ii in ro si ala ii minimu european) .. in germania au ales ca minin 6 luni..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt obligaţi DAR sunt două probleme:
   1. Nu există nicio sancţiune în cazul în care n-o fac.
   2. De fiecare dată când apar înregistrări ca dovezi în procese - acestea sunt făcute de DNA, DIICOT sau SRI - niciodată preluate de-a gata de la provider - oare de ce?

   Ah... şi încă ceva, eu lucrez la unul dintre marii provideri de Internet din România şi îţi pot spune ca informaţie din interior că nu urmăreşte şi nu stochează nici dracu' traficul clienţilor. Nu ştiu la ceilalţi doi provideri cum stau lucrurile dar unde lucrez eu îţi spun sigur că aşa ceva nu se face. De ce? Pentru că nu se vrea. Şi eu unul sunt foarte mulţumit de starea de fapt.

   Ștergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails