luni, 17 octombrie 2011

Vine recensământul!

Astăzi este 17 octombrie, 2011, anno domini, ca să nu se mai supere creştinii că-l scoatem pe krishna din scrieri. Sau era hristos? În fine, contează mai puţin.
Am pus anno domini acolo pentru că România încă nu a ieşit cu adevărat din Evul Mediu şi diferenţe reale la nivel de percepţie şi la nivel de oameni în general aflându-ne destul de des la nivelul lui 1411.
Dincolo de toate astea, peste 3 zile, pe 20 octombrie la ora 00:00 se dă "start" la recensământul populaţiei şi al locuinţelor, demers finanţat de Stat prin braţul său care se cheamă Institutul Naţional de Statistică. Adicătelea mai pe scurteanu', INS.
Eh... INS ăsta are un istoric îndelungat de manipulare a datelor sau de a-şi încălca propriile norme. Însă, ce-i importat legat de INS este că în baza datelor pe care ei le furnizează se elaborează politici publice pe termen mai lung. În acest context, grosul datelor de care va dispune în următorii 10 ani instituţia numită INS va proveni fix din recensământul care începe peste 3 zile şi se termină la 31 octombrie 2011 anno domini.
Printre cele ce vrea INS-ul să ştie se numără şi confesiunea de care aparţine fiecare dintre noi, dacă aparţine de vreuna.
În baza acestor date INS-ul va sugera (sau nu) statului să pompeze bani în conturile unor structuri de tip mafiot specializate în publicitate falsă şi manipulare în scop lucrativ, instituţii cunoscute în cultura populară ca numindu-se "biserici".
Recensământul este obligatoriu pentru toată lumea şi refuzul răspunderii la întrebările recenzorilor se sancţionează cu amendă destul de piperată.
E importantă asta cu religia pentru că dacă ignoraţi această întrebare, şansele să fiţi trecut din oficiu creştin ortodox sunt destul de mari, în special după ce INS şi-a tras, mai nou, şi un sfânt patron.
E de notorietate faptul că în 2002 opţiunile erau "ortodox" şi "altă confesiune". Reţin bine căci recensământul m-a "prins" în localitatea Adjud unde am avut parte de ceva priviri mai puţin prietenoase din partea rudelor de-acolo când am insistat asupra recenzoarei de-acolo să trecă în ceea ce mă priveşte "nedeclarat". Habar n-am dacă a făcut asta sau nu căci aveam mai puţin de 15 ani şi deci, în opinia statului, eram incapabil să decid pentru mine. E interesant cum unor persoane despre care spui că nu-s capabile să decidă pentru ele (recte persoanele între 0 şi 15 ani) le poţi totuşi preda creştinism ortodox confesionalo-dogmatic şi să consideri asta "ok" în timp ce dacă le predai "introducere în marxism-leninism" brusc "nu e ok". Da, hai săriţi toţi constipaţionştii şi ziceţi că-s comunist sionist mason ateu sectar.
În funcţie de câţi adepţi va număra fiecare cult religios în urma publicării rezultatelor acestui recensământ statul va aloca bani din buzunarele noastre, ale tuturor, pentru terţe abureli religioase.
Dacă la recensământul ăsta vor ieşi 55% dintre români penticostali, fiţi siguri că Catedrala Mântuirii Neamului Prost e pa! Şi brusc va erecta (sic!) vreo ceva clădire OZN pentru sfânta adunare!
Sigur, am exagerat mult cu ce-am spus mai sus însă cam aşa stau lucrurile! Tocmai pe acest sistem în Cehia sprijinul statului faţă de biserica catolică a scăzut brusc o dată cu dezvăluirea aspectului "minor" cum că cehii sunt cam 60% NEreligioşi în niciun fel - şi deci clar în afara cultului catolic.
În 2002 recensământul a reuşit să numere doar 23105 atei, adicătelea 0,1% din populaţia României. În contextul în care întrebarea din 2002 a fost formulată vădit favorabilă ortodoxiei, nici nu e de mirare că s-au prins prea puţini de cretinismul din formular iar datele au fost profund influenţate şi nerealiste.
Practic, exceptând exponenţii militanţi ai tuturor ne-ortodocşilor, toată lumea a fost trecută ortodoxă.
Vă daţi seama că un adventist mai miserupist, de exemplu, n-a avut nicio problemă să-l treacă recenzorul ortodox. Poate era în vreun sat mai dubios şi recenzorul era vecinu' de-alături şi nu vroia să-şi creeze conflicte interconfesionale.
Acum însă, de bine de rău, întrebarea nu-ţi mai sugerează că trebuie să fii ortodox însă îţi sugerează, din păcate, în continuare, că trebuie să aparţii unei religii. Recunosc pasul înainte dar mai e mult de lucru!
Şi această întrebare va altera datele dar măcar o va face într-o proporţie mai mică.

Alte reacţii privind recensământul
Tudorina Mihai, aka Medusa, bloggeriţa feministă care încă-mi este datoare cu o explicaţie vis-a-vis de discursul misandru pe care-l proliferează, are şi ea motivele ei să fie supărată pe formularul de la acest recensământ pentru că întreabă cine-i capul familiei, că nu lasă posibilitatea să te declari homosexual, că nu-i întreabă şi pe bărbaţi de câte ori şi-au tras-o cu chitanţă, pardon, s-au căsătorit şi că nu întreabă şi de numărul copiilor născuţi vii de fetiţele sub 15 ani.
Cu cea din urmă problemă sunt perfect de acord cu Medusa. Ca dovadă că n-o urăsc pe Medusa ci-i consider doar cretinisme deplasate o parte din ideile sale şi de-asta-i şi menţionez argumentele aici pentru că de data asta zice bine.
În România e o problemă destul de mare asta cu născutul de copii la vârste fragede. Cunosc eu însumi o fetiţă care la 13 ani năştea a doua oară. Acum are, ce-i drept, peste 15 ani, ceea ce-nseamnă că va putea declara că are doi copii sănătoşi şi, evident, născuţi vii.
Însă dincolo de-acest aspect, este o realitate că în România există anual 8500 de fetiţe minore care nasc în maternităţile de pe la noi. Câte-or mai fi ţigănci care mai nasc pe-acasă sau pe câmp.
Nu rezonez cu punctul de vedere al Medusei, cum că se-ncearcă ascunderea adevărului (deşi e şi asta o posibilitate demnă de luat în calcul) ci mai degrabă cred că la mijloc se află indiferenţa şi miserupismul celor de la INS care în jurul "standardului" de "vârsta minimă 15 ani" au conceput toate întrebările fără să ţină cont de nuanţele realităţii efective din teren. Deh... aşa e când lucrezi prea mult în birou şi prea puţin spre deloc cu oamenii în teren.
Cât priveşte partea cu orientarea sexuală, eu consider că-i mai bine că nu întreabă. În fond, partea în care te-ntreabă de etnie, religie, limbă maternă ş.a. se cheamă "caracteristici etno-culturale" şi în general se recenzează statutul persoanei şi nu caracteristicile sale biologice. În fond, nu văd de ce-ar fi de interes pentru INS câţi homosexuali sunt în România - nu e ca şi cum urmează vreo lege care să recriminalizeze homosexualitatea. Cât priveşte potenţialul de legalizare a uniunilor homosexuale, această dezbatere se poate purta în linişte şi fără date precise ale numărului homosexualilor. Şi UNUL dacă există şi e suficient ca această problemă să se discute.
Nu e clar şi indubitabil cum apare homosexualitatea însă e destul de probabil ca aceasta să apară totuşi ca rezultat al geneticii - adicătelea s-au născut aşa - şi, aşa cum nu te-ntreabă dacă ai ochii căprui sau verzi, e de bun simţ nici să nu te-ntrebe către ce gen de persoane te-ndeamnă hormonii să îţi porneşti instinctele sexuale.

Suficient cu Medusa. Hai să studiem şi pe alţii. De pildă există tripaţii ortodoxoizi care îndeamnă populaţia să declare că suferă de amnezie şi deci nu poate răspunde la întrebări. Pe bune!
MARE ATENTIE LA RECENSAMANT! TOATE DATELE NOASTRE SUNT CENTRALIZATE LA IERUSALIM! NU TREBUIE CA SIONISTII, CEI CARE PREGATESC IMPARATIA ANTIHRISTICA, SA AFLE NUMARUL NOSTRU! Le puteti spune autoritatilor…CA SUFERITI DE AMNEZIE! Este o boala foarte greu de dovedit…STATI CALMI CA NU AU CUM SA ARESTEZE CATEVA MILIOANE DE ROMANI! Servitorii ocultei din Romania…NU SUFLA NIMIC DESPRE ISRAEL!!!
Merită citit tot "articolul". Eu personal am râs de m-am stricat.
Însă, veghetorul creştinopat speriat de sionism îşi ia o parte din date de pe un blog specializat care se numeşte nici mai mult nici mai puţin decât ANTI-Recenesământ 2011. Hai mă las-o-n sânge, a putut ASUR-ul cu câţiva oameni să ia un domeniu .ro pentru campanie şi atâţia conspiraţionişti speriaţi de sionism n-au putut investi 3 euro într-un domeniu pe bune? Chiar trebuia să fie wordpress.com?! Eh... las-o aşa.
Autorii blogului cu pricina nici limba engleză n-o stăpânesc prea bine din moment ce citează un articol privind faptul că nemţii se împotrivesc recensământului când de fapt e vorba de nişte indivizi care compară RFG-ul lui 1983 cu Germania lui 2011, ceea ce e cu totul şi cu totul altă problemă - problema recensământului fiind una secundară în articol.
Trecem pe la razboiintrucuvant care are o problemă cu faptul că recensământul include informaţii despre folosirea internetului. În formular există o întrebare dacă persoana foloseşte sau nu internetul. Interesant că acelaşi blog are o problemă cu colectarea datelor de la vecini dar nu şi de la preot. Eh... ce să-i faci?!
Trecând peste cei care văd recensământul ca o măsură anti-creştină (lol, de parcă biblia lor n-ar conţine recensăminte), ONG-urile ţigăneşti îşi sfătuiesc coetnicii să se declare ţigani la recensământ pentru a putea cere şi mai multă discriminare pozitivă pentru ţigani (şi negativă în cel mai crunt mod pentru români, evident) dar şi pentru a se descoperi cei care n-au acte şi ONG-urile să-i ajute. Sigur, nu e un lucru rău ca ţiganii să se declare de etnie ţigănească/rromă (după preferinţă) însă aşa ce nu-mi place prosteala asta pe faţă cu "discriminarea pozitivă"... în fine.

Trecând de toate acestea, indiferent dacă vă e drag sau nu recensământul, măcar purtaţi-vă frumos cu recenzorii căci şi-aşa nu primesc cine ştie ce plată pentru treaba asta. Până şi habotnicii creştinopaţi tripaţi pe sionismul ocult satanist ateu sectar mondial care vrea să ne pună cipuri în rect tuturor îndeamnă oamenii să fie de treabă cu recenzorii.
Însă, dacă alegeţi să răspundeţi întrebărilor recenzorilor, amintiţi-vă că în România se moare de frig în şcoli şi grădiniţe şi nu sunt bani pentru spitale care trebuie să se descurce singure (vezi Marie-Curie din Bucureşti) în timp ce în România sunt totuşi 21498 de biserici în continuă creştere şi într-o bună măsură pe bani publici.

La final vă salut cu varianta românească a campaniei pentru recensământ folosit în Anglia:
Dacă nu eşti religios, pentru numele lui Dumnezeu afirmă asta!

Vă salut cu respect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails