miercuri, 28 decembrie 2011

Frauda paternităţii

În România, ca şi în Marea Britanie, unde este produs mini-documentarul pe care vă invit să-l vedeţi, frauda paternităţii este o infracţiune de care nu-i pasă nimănui. Şi tot în România, ca şi în Marea Britanie, descoperirea infracţiunii în sine se poate face doar cu acordul infractoarei.
Spun "infractoarei" pentru că spre deosebire de oricare altă infracţiune, frauda paternităţii este un abuz emoţional şi financiar comis împotriva bărbaţilor şi este în mod exclusiv comis de femei.
Filmuleţele conţin implicit subtitrare în limba română. Vizionare plăcută:


Vă salut cu respect,
Lucian Vâlsan.

P.S.: În curând vom vorbi despre femeile pedofile şi de mame iresponsabile şi abuze pe care nimeni, nici măcar însăşi legislaţia românească "patriarhală şi făcută de bărbaţi pentru bărbaţi" (citat dintr-o feminazistă celebră) nu le pedepseşte. Prin comparaţie, România e pe cale să dea o lege care va castra chimic pedofilii - însă legea vorbeşte doar de pedofilii bărbaţi - niciun cuvinţel despre femeile care agresează sexual copii. Dar să nu uităm că femeile sunt cele discriminate.

4 comentarii:

 1. Interesant documentarul, multumesc pentru postare.
  Acum ce e drept cred ca ar trebui sa privim lucrurile si dintr-o perspectiva evolutionista : femeile sunt mai slabe fizic dar pot fi mult mai viclene si dure, totul ambalat evident frumos sub aparenta dragaleseniei si a manipularii sentimentale.
  Iti inteleg revolta si nu e intr-adevar corect ce se intampla, insa ma intreb daca nu cumva in final acuzatia cea mare pica pe natura umana, in acest caz cea feminina. Este drept ca in fapt nu ai cum sa aduci in instanta natura umana,asa ca nu putem decat sa incercam sa remediem pe ici pe colo problemele care apar.
  Cum vom face asta insa ramane probabil de vazut.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu prea imi place sa comentez, mai ales privitor la subiecte care nu ma ating direct; totusi, o mica observatie tot as face dupa aceste clipuri.
  Ma intreb daca, printr-un efect paradoxal, nu cumva chiar "modul de gandire patriarhal" este responsabil pentru aceasta situatie absurda. Ma intreb daca nu cumva chiar majoritatea barbatilor refuza, fie si subconstient, sa afle adevarul. Oare nu este prea dificil, chiar un "soc" emotional, pentru majoritatea, sa STIE ca "femeia lor" i-a inselat fizic? Am scris cu majuscule pentru a sublinia diferenta dintre o banuiala si o, sa zicem, certitudine stiintifica.
  Uneori am impresia ca realitatile economice ale societatii actuale (vestice) ne depasesc potentialul instinctual (ca specie). Vreau sa spun, tendinta masculina de a considera ca femela nu-i poate prefera un altul primeaza in fata faptului ca un calcul gresit aici se plateste scump (la propriu). Si asta e o generalizare, a nu se intelge ca eu privesc toti reprezentantii unui sex ca fiind la fel.

  RăspundețiȘtergere
 3. As propune initierea unei campanii de solidaritate masculina cu sloganul: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Cu mesajul: foloseste prezervativul, mai ales atunci cand o faci cu nevasta altuia:)).

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci nu conteaza cat de sigur o sa fiu, si sa fie facut cu nevasta ... primu lucru dupa nastere ii testu genetic!

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails