marți, 17 aprilie 2012

Te-a mutilat nevasta? Aşa, şi?

Un bărbat căruia bărbia i-a fost mâncată de către iubita lui speră că povestea lui spusă public va încuraja şi alţi bărbaţi să iasă în faţă şi să scape de chinul constant pe care-l îndură acasă.
Fostul ofiţer de poliţie, Michael Pattinson a avut nevoie de operaţii complicate şi, pe lângă asta, a rămas cu traume psihice ce-l vor marca pentru restul vieţii după ce prietena lui, Tracey Pattison literalmente i-a rupt o bucată de carne cam de dimensiunea unei prune de pe faţa sa vara trecută.
Bărbatul de 41 de ani din Darlington [matriarhatul englez, unde altundeva?] încă este bântuit de coşmaruri cu domnişoara Pattison cu faţa acoperită de sângele lui iar coşamrurile vii cu traume fizice nu lipsesc din peisaj.
În plus, va avea nevoie de o nouă operaţie pentru a repara şi daunele fizice mai puţin vizibile, de sub piele iar doctorii i-au spus că paralizia nervilor faciali - adică lipsa oricărui simţămint la faţă, cam ca la o anestezie dentală puternică - îi va rămâne tot restul vieţii.
Domnul Pattinson a mai spus şi că a pierdut masiv din greutate de la atacul din august anul trecut şi că multă vreme a fost nevoit să se hrănească cu paiul, doar cu mâncare lichefiată.
Întorcându-se acum acasă la locul faptei, la el acasă, a ieşit să se plimbe prin grădină şi a văzut pe jos ceea ce iniţial credea că e o căpşună din recolta lui care se rostogolise - însă avea să realizeze că era doar o altă bucată propria-i carne de pe faţă.
Ia imaginaţi-vă cum e să vă găsiţi o bucată din faţă prin grădină, spune el, cam cât de aiurea e asta? Pur şi simplu toate ororile mi-au revenit brusc în minte. Nu trece o zi fără să mă gândesc la acel moment. A fost ciudat în cel mai urât mod cu putinţă. A fost canibalism, ce să mai zic?
Chirurgul a zis că dacă mă muşca câţiva cm mai jos, de gât, muream sigur.
Am văzut multe răni urâte în cariera mea de poliţist, dar tot mă iau frigurile pe şira spinării de fiecare dată când mă gândesc.
Credeam că o să leşin pentru că pierdeam foarte mult sânge şi ea putea să-mi facă orice dacă m-aş fi dus înapoi în casă. Ştiam că trebuie să contactez cumva - şi repede - măcar un vecin, iar imediat după ce vecinul a ajuns la mine în casă, am leşinat.

Domnul Pattinson, care a fost ofiţer de poliţie în Durham şi West Midlands şi care acum este şofer de taxi, spune că asta ar trebui să arate multora că nu doar femeile sunt victime ale violenţei domestice.

Şi bărbaţii pot fi victime a urii iraţionale a unei femei, spunea el în urmă câteva seri. Se întâmplă. Eu sper doar ca povestea mea să încurajeze şi alţi bărbaţi să caute ajutor şi sper eu că prin cazul meu arăt şi că nu este nimic de care să-ţi fie ruşine.
Domnişoara Pattison, de 38 de ani, mamă a doi copii din Newcastle, a pledat vinovată pentru "rănire involuntară ilegtimă" [involuntară?] şi săptămâna aceasta a fost condamnată la 9 luni cu suspendare şi câteva ore de muncă în folosul comunităţii.
Cei doi aveau o relaţie cu năbădăi dar după ultima despărţire, din vară, domnişoara l-a rugat pe domnul mutilat să o reprimească în casă - însă o dată ajunsă acasă la el, au început să se certe. În acel moment, domnul Pattinson a rugat-o să plece, însă doamna a refuzat.
Mai târziu în noapte, ea l-a trânit la podea pe domn şi apoi, domnişoara Pattison, fără antecedente penale, şi-a înfipt dinţii în faţa domnului Pattinson când acesta era la podea lângă ea.
Christopher Baker, avocatul apărării a spus că ea arătat remuşcări sincere [poftim?!] şi că cercetarea penală la care a fost supusă în sala de judecată a fost "traumatizantă" [nesimţiţii, cum să cerceteze biata penal femeie?].
Judecătorul Les Spittle a spus în motivarea sentinţei că nu o trimite la închisoare datorită caracterului ei "bun" de până la comiterea infracţiunii şi pentru că a fost "legitimă apărare dusă la extrem". [Normal, nesimţitul i-a zis să plece din casa lui, trebuia să se apere muşcându-i faţa, nu?]

Povestea am luat-o de aici şi de aici.

Astfel de cazuri - care sunt cu milioanele doar în Europa - mă fac să contest din start orice jeg subuman feministă care-mi aruncă în față filmulețe lacrimogene cu criminale de la Târgșor care varsă lacrimi de crocodil făcând 3 ani la semi-deschis (în loc de minim 10 la maximă siguranță) pentru crimă cu premeditare sau care-mi aruncă în față ”statistici” privind ”violența domestică” dar care, din greșeală, se întâmplă să includă zero bărbați în dreptul victimelor, făcând să pară că violența domestică e ceva comis și instigat doar de bărbați și de care suferă doar femeile și ocazional copiii (dacă se poate și-atunci doar fetele).
Cum bine spun și comentatorii din rubrica ziarului, dacă acest caz ar fi fost invers, dacă un bărbat i-ar fi mestecat fața unei femei, poza și numele lui ar fi fost prin toate ziarele, reportajele despre ea ar fi curs săptămâni în șir iar el cu siguranță ar fi făcut minim un an de închisoare plus restrângerea unor drepturi pentru mai mulți ani post-eliberare.
Însă, fiind vorba de o canibală, nu vedem poza ei ca să știm să ne ferim de ea, numele ei complet nu ne-ajută căci Tracey Pattison e ca și cum te-ar chema la noi Manuela Ionescu și, bonus, pedeapsa ei pentru mutilarea pe viață a unui om este o bătaie pe umăr - 9 luni cu suspendare și să măture niște străzi câteva ore. Mare brânză!
Data viitoare când îmi mai spuneți că sunt misogin pentru că observ realitatea, amintiți-vă ce pedepse primesc femeile pentru cele mai abominabile agresiuni. În actuala U.E., și în special în matriarhatul englez și cel suedez, dacă ai uter poți să faci orice, oricui și, în cel mai rău caz, faci câteva luni de închisoare, în timp ce victima (dacă are norocul să supraviețuiască) rămâne pe cont propriu pentru că nu există niciun fel de asistență (de stat sau privată) pentru bărbații mutilați de femei malefice. Și nici nu are cum să existe prea curând având în vedere că legea britanică cel puțin nici nu admite că există bărbați victime ale violenței domestice - prin urmare, un ONG care vrea să asigure pe bani privați asistență acestor bărbați trebuie obligatoriu să ajute și femei, căci altfel nu primește deduceri de taxe și scutiri de impozite - c-așa-i în tenis. Ai voie să cluburi doar pentru femei, dar nu ai voie să ai cluburi (fie ele și cluburi ale victimelor) doar pentru bărbați. Eternele ”gentlemen clubs” cu vechime de sute de ani în UK sunt constant supuse asediului feminazist sub acuzația de misoginism pentru că își permit ca pe proprietatea lor să nu primească decât membri de sex masculin. Totul în timp ce la câțiva metri mai încolo funcționează săli de forță care primesc membri doar de sex feminin și pe care nimeni nu-i acuză de misandrie.
Deci, ca să-nțelegem bine: 9 luni cu suspendare și câteva ore de muncă în folosul comunității pentru mutilarea pe viață a unui om. De ce? Pentru că știm noi că e o femeie bună în esența ei (doar are uter, nu? deci e clar că nu minte) și vedem că e traumatizată de faptul că trebuie să suporte cercetarea penală și rigorile legii (fie ele și mai mult la mișto, de ochii misoginilor ălora ca Angry Harry). Și-n plus, n-a mai mușcat pe nimeni de față până acum (sau cel puțin nu așa de tare încât să aibă urme vizibile și să-l creadă medicul când a raportat infracțiunea). Și, pentru că e femeie, vom presupune a priori că era în legitimă apărare. Nesimțitul ăla de polițist n-a auzit că n-ai voie să-i ceri unei criminale, pardon, unei femei să plece din casa ta? Și ce dacă erai pe proprietatea ta? Religia noastră, feminazismul, spune că tot ce-i privat care implică posesoare de uter este de fapt public și politic - deci așa facem. O bătaie pe umăr ca pedeapsă și treaba polițistului cum se descurcă cu traumele. Treaba polițistului, nu treaba ”victimei” căci victima e cumva tot doamna care molfăie fețe de polițist în timpul liber, clar?!?!?!
Ah și, dacă era un bărbat cu copii care molfăia fața unei doamne, statul îi lua copiii instant. În acest caz, evident, copiii au rămas în custodia ”mamei” care molfăie fețele oamenilor în timpul liber. Săracii copii! Să stea cu monstrul în casă! Probabil sunt amândoi băieți, deci nu-i pasă nimănui de siguranța lor - chiar dacă poate într-un acces de furie le molfăie și lor fețele.

5 comentarii:

 1. Feminazismul este atat de util celor de la putere incat e musai sa fie sustinut de toti politicienii si bogatii. "Divide et impera"...

  RăspundețiȘtergere
 2. Feminizdele (oops... vroiam sa zic feministele) au un singur argument mai de doamne-ajuta in impunerea unor legi care sa le favorizeze: balanta violentei domestice inclina mult in favoarea femeilor ca victime, in ceea ce priveste numarul. Exista din pacate multi barbati care "sunt porci", suficient de multi incat sa-i judecam pe toti in corpore, precum o facem des cu unii cetateni de alte culori.
  Am cunoscut un individ care a divortat de sotie pentru ca o batea, dar el continua sa locuiasca in casa ei c'asa vrea muschii lui. Am cunoscut si o familie in care ea spunea la toata lumea ca sotul o bate, iar pe urma venea sotul plin de vanatai si spunea: "vedeti ce mi-a facut sotia".

  Mi-a placut enorm personajul interpretat de Roger Moore in North Sea Hijacking, cand, propunandu-i-se ca femeile sa fie primele evacuate de pe o platforma petroliera, el a raspuns: "Nu! Femeile, daca sunt egale cu barbatii in viata, vor fi egale cu ei si in moarte. Vom evacua mai intai de acolo pe cei mai tineri. Cei batrani si-au trait timpul lor."
  Culmea culmilor, un film britanic...

  Nu as putea vorbi in cunostinta de cauza cum sta mareata Britanie la raportul de pumni incasati de barbati sau femei in violente conjugale. Este insa de porc ca femeia iese din tribunal ca Robin Hood din padure, iar victima nici macar drepturi egale nu are in privinta handicapului capatat din grija lui his lady. As pune pariu ca sansele sunt zero ca el sa primeasca despagubiri intr'un proces civil, daca in penal femeia e mai egala ca barbatul.

  Si asta in timp ce britanicii sunt campioni in injurat islamul pe motiv ca discrimineaza femeia. Acolo insa treaba e strict reglementata: nu ai voie s'o lovesti peste fata sau peste parti sensibile, nu ai voie sa-i provoci vanatai sau sa-i uratesti fata, nu ai voie sa-i provoci infirmitati si foarte important, treaba asta ramane intre tine si ea, nu trebuie s'o faci in prezenta copiilor sau a altcuiva. In societatea noastra, unde barbatul imparte pumni femeii, iar femeia taie sau musca din barbat, acesta din urma e singurul vinovat, iar EA e intotdeauna victima.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "balanta violentei domestice inclina mult in favoarea femeilor ca victime, in ceea ce priveste numarul." - În majoritatea situaţiilor nu înclină "mult în favoarea" ci mai degrabă sunt egale, iar uneori balanţa înclină mai degrabă puţin în favoarea bărbaţilor ca victime, în ceea ce priveşte numărul. Încearcă asta:
   http://www.youtube.com/watch?v=5lHmCN3MBMI&feature=g-all-lik&context=G2467067FAAAAAAAAGAA

   Ștergere
 3. SCUM suedez:
  http://www.youtube.com/watch?v=Mw-Pvo2UINc
  Filmuletul nr. 2
  http://rexpatriarch.blogspot.ro/2012/04/even-anonymous-is-getting-fed-up-with.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haha, ţi-am publicat comentariul imediat după ce am terminat de publicat un documentar de analiză exhaustivă asupra a ceea ce înseamnă feminazismul de facto şi feminismul ca plagă în societatea suedeză.
   Îţi doresc vizionare plăcută: http://vilo13.blogspot.ro/2012/06/konskriget-razboiul-sexelor.html#

   Ștergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails