joi, 28 iunie 2012

Din Germania vine normalitatea

De la începutul crizei economice, Germania a fost constant vocea rațiunii în Europa făcând constant apel la responsabilitate individuală și la micșorarea guvernelor, abolirea statului asistențial, încurajarea muncii și-așa mai departe - aspecte pe care eu le apreciez foarte mult, în special într-o Europă ticsită cu stângism ieftin și aspecte pe care sper să le văd amplificate după alegerile din Germania, indiferent dacă va mai fi Angela Merkel sau nu.
Însă, zilele trecute am aflat că tot din Germania începe să bată și un vânt de normalitate și în sfera legislației dublului standard, atât de prezentă în Europa.
După cum bine știm, lumea vestică s-a chișat pe ea de tristețe când a aflat că prin Africa și prin câteva țări musulmane egalitatea între sexe se aplică și la nivelul circumciziei - astfel aplicând circumcizia atât fetițelor cât și băiețeilor. Ei bine, după acest șoc, lumea vestică a făcut pe dracu în 4 să elimine circumcizia... doar la fete. Astfel, circumcizia feminină a devenit peste noapte „mutilare genitală feminină” și cultural inacceptabilă în timp ce mutilarea genitală masculină a rămas în continuare „circumcizie”.
Ba mai mult, în lumina dublului standard instituționalizat, însăși Organizația Mondială a Sănătății susținută de ONU, United States of Female Privilege și, bineînțeles, Israel s-au apucat de băgat mulți bani și de trimis mulți oameni (cu precădere cetățeni israelieni) pentru a „ajuta” la mutilarea genitală a peste 20 de milioane de bărbați și băieți din Africa sub pretextul prevenirii HIV. Nu e nicio conspirație, ci e cât se poate de pe bune: Jidanii și OMS chiar cred că mutilarea genitală masculină previne HIV-ul și HPV-ul. E la nivelul biologiei de clasa a VII-a realizarea faptului că această idee e un cretinism.

Ei bine, în lumina puternicei susțineri a mutilării genitale masculine sub aspect „terapeutic”, Curtea Supremă din Cologne, Germania, a avut tupeul să decidă că mutilarea genitală masculină reprezintă un delict pentru care de-acum încolo se va face pârnaie.
Evident, jidanii și allahu akbar-iștii s-au supărat crunt și acuză încălcarea libertății religioase. Pentru că da, în opinia lor constituie libertate religioasă mutilarea unei alte ființe umane - la fel ca-n SUA, de altfel.
Curtea Districtuală din Cologne a decis că autoritatea legală a unui părinte sau tutore asupra unui copil nu îi permite acestuia să-l supună procedurii de circumcizie pe care curtea o consideră o vătămare corporală minoră, conform The Financial Times Deutschland.
Nici libertatea religioasă, protejată de altfel prin lege în Germania, nu oferă argumente pentru ca astfel de decizii să fie luate în numele copiilor, se arată în motivarea Curții.
Curtea a judecat un caz împotriva unui doctor musulman care a făcut o circumcizie unui băiat de 4 ani la cererea părinților săi. La două zile după procedură, copilul a început să sângereze, motiv pentru care băiatul a fost dus din nou la spital.
Autoritățile germane s-au autosesizat asupra incidentului și au declanșat urmărirea penală împotriva doctorului implicat. Inițial, o curte inferioară a decis că legea nu a fost încălcată însă procurorul de caz a decis să facă apel la Curtea Districtuală, care este instanță superioară de decizie.
Tare, nu?
Decizia stabilește un precedent care ar putea afecta practica medicală pe întreg teritoriul țării.[...]
Unii experți cred, însă, că circumcizia motivată religios ar putea fi luată în considerare într-un eventual caz adus în fața Curții Constituționale Federale.
Mai zice RT.
Acum, să ne-nțelegem bine: S-ajungi cu un astfel de caz la Curtea Federală în Germania e ca și cum ai face reclamație la CEDO - ți-este admis cazul dar în cel mai fericit caz peste 10 ani ai o soluție.
Prin urmare, până atunci, Germania devine prima oază de normalitate într-o Europă și o lume care susține cultural mutilarea genitală masculină și nu doar că o susține tacit ci chiar o apără sus și tare și se bagă bani publici pentru mutilări „ca la carte” a milioane de bărbați.
Iar pentru a ilustra asta, e suficient să aruncați o privire pe cele 117 comentarii de pe RT (câte sunt când scriu eu), din care maxim 15 susțin bunul simț, în vreme ce restul folosesc tot felul de tactici pentru a apăra „dreptul” de a răni altă ființă umană.
În practică, excluzând bullshit-ul religios, vrăjelile alea cu privire la igienă sau cretinismul marca OMS că ajută la prevenirea HIV (lol!!), singura instanță în care circumcizia nu este mutilare genitală este atunci când previne/tratează fimoza. Însă, incidența reală a fimozei este la rându-i vecină cu „nimic virgulă ceva” întrucât de foarte multe ori se confundă fimoza patologică cu dezvoltarea naturală care include în primă fază stare nonretractabilă a prepuțului - fapt ce duce la o supradiagnosticare cu fimoză, ducând astfel la noi circumcizii nenecesare.

Nu ne rămâne de-acum decât să așteptăm să vedem cât va rezista Germania la presiunile jidănești - având în vedere cultura turnării colective de cenușă în cap adoptată de Germania după cel de-al Doilea Război Mondial. Să nu uităm că tinerii germani învață în școală că sunt direct vinovați de holocaust prin simplul fapt că s-au născut germani. Dacă ai avut un bunic luat cu japca în armata nazistă, te-ai supt - ești beneficiar direct al holocaustului și suspus la mai multă teroare psihică din partea sistemului.
În lumina acestor fapte, ard de nerăbdare să văd cum va rezista această retorică evident cretină în fața unei decizii logice a unei instanțe de judecată ce condamnă indirect și una dintre cele mai vechi practici ale poporului pe care niște germani au încercat să-l eradicheze acum 70 de ani și pentru care 80 de milioane de germani sunt învinuiți în prezent.

Acestea fiind spuse,
Vă salut cu respect

4 comentarii:

 1. Faza cu circumcizia care previne HIV-ul e parte dintr-un efort susținut al unor religioși care, în mod sistematic, produc studii medicale de proastă calitate cu bias selecțional, evitarea înregistrării cazurilor care contrazic datele, efect de sertar șamd, toate pentru a produce o pretinsă bază științifică pentru practica barbară de mutilare a penisurilor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu știam că există astfel de studii - fie ele și viciate de efectul de sertar - care să conchidă o aberație evidentă: aceea că HIV-ul ar putea fi prevenit prin mutilarea genitală.

   Ai vreun astfel de exemplu?

   Ștergere
 2. Acum si pe bune sa fie facute studiile alea - e nerelevant daca intr-adevar circumcizia ajuta ori nu la prevenirea raspandirii HIV ori a altor boli. Important este ca nu poti supune niciun om unei proceduri de acest gen daca omul respectiv nu si-a exprimat acordul, nu are discernamant si nu are capacitatea de a evalua consecintele si alternativele.

  Poate ca omul respectiv, cand ajunge la maturitate, decide sa se protejeze astfel, folosind prezervativul; poate ca decide sa nu aiba relatii sexuale deloc. Este dreptul lui sa decida ce face cu corpul lui. Cu intregul lui corp.

  RăspundețiȘtergere
 3. Grozav. Ma bucur foarte mult ca s-a intamplat asta. Si tocmai in Germania, unde saracii tot sunt batuti la cap despre crimele bunicilor lor, sa ai curajul sa te vi impotriva practicilor irationale ale religiei iudaice mi se pare absolut grozav.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails