luni, 18 iunie 2012

Feministele ne spun şi cum să ne pişăm (Serios!)

Da, nu glumesc.
Aţi văzut documentarul pe care l-am tradus despre feminazismul de stat din Suedia? Dacă nu, vă sfătuiesc s-o faceţi. Îl găsiţi aici.
Am promis că scriu mai detaliat despre feminazismul suedez dar momentan sunt ocupat cu alte treburi. Însă, dacă-s ocupat şi nu am timp de scris, nu înseamnă că nu citesc ştirile. Iar astăzi, aproape de ora 7 dimineaţa, într-o pauză de scris o lucrare mai amplă, am dat peste o ştire care m-a înfuriat peste măsură.
Partidul Comunist din Suedia doreşte să facă ilegal ca bărbaţii în Suedia să se poată pişa din picioare în băile publice. Pe bune! Nu glumesc! E-n toate ziarele suedeze şi chiar şi-n presa internaţională.
Să cităm din Muffington Post:
Bărbaţii din Consiliul Judeţean Sörmland ar trebui să fie obligaţi să se aşeze, nu să stea în picioare când urinează în toaletele din birouri, potrivit unei moţiuni promovate de filiala locală a Partidului Comunist.
Cunoscut a un partid socialist şi feminist, partidul pretinde că urinatul din poziţia şezut este mai igienic pentru bărbaţi - iar practica scade şansele apariţiei bălţilor de urină pe podea şi a altor reziduuri nedorite - pe lângă faptul că este util şi pentru sănătatea bărbaţilor datorită eficienţei sporite întru golirea vezicii, se arată în presa locală.
Chestia asta e foarte pe bune! Feminazistele chiar sunt atât de retardate precum o spun eu de ani buni şi zicea lumea că-s misogin.
Păi dacă eu-s misogin, atunci astea-s Zeiţele Universale ale Misandriei, nu-ş cum să spun.
Nu vă lăsaţi înşelaţi, „Vänsterpartiet” (Partidul Stângist) chiar este, de facto și de jure, Partidul Comunist Suedez care doar și-a schimbat denumirea în 1990 iar care la nivel național merge pe denumirea „Partidul Social Democrat”, adică partidul din care fac parte celebrele femofasciste ROKS, despre care am tradus un documentar de două ore.
Și, pe lângă faptul că porcii de comuniști sunt, ei bine, porci comuniști cum le e stilul, mai au și tupeu și zic așa în presa suedeză:
Ca prim pas în forțarea bărbaților să stea în poziția șezut, Partidul Comunist propune etichetarea toaletelor pentru bărbații care se încăpățânează să nu se supună regulii noastre.
Viggo Hansen, membru suplinitor din partea Partidului Comunist în Consiliul Județean și mangina responsabilă pentru această propunere, vrea ca toaletele să ajungă să nu mai fie segregate pe sexe și, pe cale de consecință, să oblige pe toată lumea să urineze doar din poziția șezut.
Totuși, mangina zice că aceasă mișcare nu reprezintă amestec politic în obiceiurile oamenilor la veceu.
„Nu asta facem noi aici. Vrem să oferim bărbaților opțiunea de a merge la o toaletă mai curată” a zis el pentru SVT.
Ascultați acest limbaj orwellian: „Nu este o imixtiune în viața privată. Noi vrem doar să oferim bărbaților o opțiune în plus - interzicându-le poziția naturală de vreo o sută de mii de ani minim încoace”. Tipic pentru stângiștii orwellieni.
Le spun orwellieni pentru că singura modalitate de a pune în aplicare cu eficiență măsura e să pună camere în băi - și uite-așa o să se uite statul la tine și când te piși și când te caci - ca nu cumva s-o faci într-un mod greșit, neaprobat de feminazismul instituționalizat din Suedia.

O să-mi spuneți că măsura este una locală și că poate exagerez cu reacția mea, dar simplul fapt că propunerea este tratată altfel decât cu „marș în crucea mă-tii de cretin” este mai mult decât îngrijorător și este elocventă pentru situația de-a dreptul degradantă în care a ajuns Suedia cu misandria-i instituționalizată.
Când spun că feminismul este o ideologie de factură fascistă și cu unic scop de a obține maximum de privilegii cu minimum de responsabilitate pentru femei și pentru a impune reciproca pentru bărbați, știu ce spun și o dovedesc constant.

Observați că în Muffington Post există chiar și un „sondaj” în care 20% dintre cititori chiar cred că ar trebui să existe o lege care să interzică bărbaților să se pișe din picioare și alți 5% care „nu sunt siguri”. Ceea ce nu poate duce decât la concluzia logică evidentă că 1 din 4 cititori ai acestui ziar sunt eminamente retardați mintal și gunoaie umane.

De-acum ne mai rămâne să așteptăm o lege prin care bărbaților să li se interzică să mai călătorească singuri fără o femeie care să le spună ce să facă, o lege prin care femeile să se poată pișa și din picioare ca recomandare oficială a Partidului sau, de ce nu, o lege prin care fiecare bărbat să fie obligat să-și pună și vagin.

Bun venit în era orwelliană!

6 comentarii:

 1. Eu sunt de acord cu această lege, cu condiţia introducerii unui mic amendament: să ai, totuşi, voie, ca bărbat, să te pişi în orice poziţie, dacă o faci pe legea asta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma, tu nu intelegi ca asa trebuie sustinuta revolutia pana la castigarea ei impotriva dusmanului de clasa a tuturor:
  http://redditlurker.com/WTF/Post/t3_uuj5a

  RăspundețiȘtergere
 3. Cum dracu vine asta, sa le oferi o optiune in plus interzicandu-le o optiune?!

  Hai sa zicem ca or sa desfiinteze pisoarele; o sa fie si mai infecte toaletele publice pentru ca pur si simplu nimeresti mai greu "din picioare" un vas de WC decat un pisoar.

  Comunistii se stie ca nu gandesc prea mult; daca se intalnesc extremistii politici cu extremistele feministe uite ce iese...

  RăspundețiȘtergere
 4. As fi de acord cu o solutie, dar nu din asta extremizda, pentru ca in unele locuri iti trece cheful cand vezi ce infecte sunt tronurile pe care trebuie sa-ti asezi dosul.
  Nu stiu cum sunt budele in Suedia la capitolul curatenie, dar nu cred ca neaparat suedezii nimeresc mai bine gaura din scaunul de WC.
  Asa ca la prima strigare, feminizdele si-ar fi gasit un aliat. La o a doua strigare, nu vreau ca o lege sa ma oblige pe mine sa ma pi$ intr'un anumit fel. Gasim legi "divine" prin "carti sfinte" vechi de mii de ani, despre cum sa urinam. Asta n'a facut toaletele mai curate in zilele noastre, chiar daca veneau de mai "de sus" decat legile pamantesti ale urmaselor primei pacatoase a lumii. Ce-ar fi sa puna camere de supraveghere, sa nu mai fim singuri nici acolo unde si regele se duce singur?
  Eu as zice mai curand, sper că ca doar gluma, că comunistele feminizde vor sa reduca cheltuielile creand WC-uri mixte in institutiile publice. Pentru asta lucreaza cu precizie de Ciomu la taiat barbatia celor care o (mai) detin, atat in sens propriu cat si figurat.

  Nu pot decat sa inchei cu niste versuri populare romanesti, adaptate la realitatile castrate din tara aia unde de acum nu mai zic ca are femei frumoase, pentru ca vad la ce pret.

  Un suedez pe drum mergea
  Si'n sinea lui isi tot spunea
  Ce .... mea, ce .... mea?!
  Ce-i pasa lumii cum ma pi$,
  Pe zid, in buda sau tufis?
  E .... lor? E .... mea.

  RăspundețiȘtergere
 5. Egalitatea inteleasa de sistem indopat cu corectitudine politica:
  http://www.reuters.com/article/2012/07/04/us-usa-police-discrimination-idUSBRE86300820120704

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.openmarket.org/2012/07/10/quotas-limiting-male-science-enrollment-the-new-liberal-war-on-science/

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails