sâmbătă, 25 august 2012

War on women? Marș mă de-aici!

Partidul (Social?) Democrat din SUA și aparatul său de propagandă spune că toți cei care nu sunt de acord ca anticoncepționalele și contraceptivele în general să fie plătite pentru femei (și doar pentru femei) din bani publici sunt de fapt niște porci misogini care duc un „război" împotriva femeilor.
Atâta doar că „război" e un cuvânt prost ales!
Nu ne pasă de disputa internă între două partide corupte și misandrice - dar terminologia insultă victimele războiului pe bune, victime care-s în cruntă majoritate bărbați - oricât s-ar face unii că nu-i așa!
Din păcate am văzut că și mulți români pun botul la acest argument care nu doar că e fals, dar e și imbecil.

Acesta este un filmuleț de 4 minute care dărâmă acest argument de-o cretinătate fără margini.
Filmulețul l-am descărcat în urmă cu câteva luni iar canalul de unde l-am luat nu mai există acum (probabil a fost raportat intens de feministe), așa că nu știu cui să mulțumesc pentru munca depusă.
În fine, contează mai puțin.
Filmulețul include implicit subtitrare în limba română. Vizionare plăcută!


Acestea fiind spuse,
Vă salut cu respect.

2 comentarii:

 1. bine zis...
  foarte multumesc pentru filmulet :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Oare politicienii au innebunit cu totul sau noi suportam prea multe din partea lor, desi noi, oamenii inca normali, suntem majoritatea?
  Paradoxal, femeile incep sa fie tratate dupa legile care protejeaza minoritatile, desi la nivel mondial numarul lor il depaseste pe al barbatilor.
  Cand doi se cearta, al treilea castiga. Nu stiu cine e aici al treilea, dar cu siguranta ca sunt tot oameni, barbati si femei, care se cred supraoameni doar pentru ca au ajuns prin forta imprejurarilor sa decida soarta altor oameni.
  Cuvantul "razboi" apare tot mai des si mai amenintator pe buzele lor. Daca, Doamne fereste, ar incepe maine pe bune un razboi, multi s'ar intreba: "Altul? Nu erau deja vreo doua in desfasurare?" Sau poate maine vom declara razboi propriei umbre, pentru a mai avea o ocupatie, iar altii, o sursa de fonduri si de profit.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails