duminică, 9 decembrie 2012

4 ani pe-aici

Bine v-am (re)găsit stimaţi cititori în cel de-al 101-lea articol în anul 2012 şi în cel de-al 559-lea din toată existenţa acestui blog.
Ieri s-au împlinit 4 ani de când scriu aici şi de când dumneavoastră intraţi ca să citiţi, să mă apreciaţi, să mă înjuraţi, să dezbatem sau, după caz, să mai încercaţi o dată să-mi raportaţi pagina în speranţa deşartă că acest blog va pica de pe net.
Aş fi scris ieri câteva gânduri - când poate-aş fi fost mai coerent şi eventual aş fi oferit şi nişte cifre - însă E-ON Moldova n-a fost de acord, întrerupând alimentarea cu energie electrică de mai multe ori în tot oraşul Bârlad pentru perioade lungi, arzându-mi şi-un hard disk în proces.

Sunt deja 4 ani de când scriu pe-aici şi-n cazul unora sunt mai bine de 3 ani de când încearcă asiduu să dea jos această pagină. Lor le urez succes în continuare şi îmi rezerv dreptul să-i ironizez în timp ce mă bucur alături de restul cititorilor pentru faptul că am ajuns la 4 ani de scris aici şi încă nu m-am plictisit.

Oricum, probabil nu mă voi plictisi prea curând căci în ultimul an n-a existat niciun moment în care să fi dorit să închid blogul - ceea ce înseamnă că stau ceva mai bine cu motivaţia decât stăteam la 8 decembrie 2011 sau la 8 decembrie 2010.

În mod cert nu voi scrie la infinit - dar voi mai scrie foarte mult după unele standarde şi exact cât trebuie după mine. La un moment dat voi decide că acel "infinit" va fi fost atins şi mă voi opri. Dar până la acel moment care sper să fie cât mai departe, voi continua să scriu articole "kilometrice" în limba română căci este mare nevoie de material în româneşte pe subiectele abordate aici.

Vom mai vedea ce-o mai fi. Cert e că acest blog îşi menţine tendinţa de creştere la capitolul audienţă şi numărul de oameni care nu vorbesc limba română dar citesc blogul ăsta folosind Google Translate e în creştere. Atâta timp cât ei reuşesc să înţeleagă în mare parte şi s-ajungă să fie şi de acrod - înseamnă că mi-am făcut treaba.

Acestea fiind spuse, le mulţumesc tuturor cititorilor, indiferent de motivul pentru care accesează http://vilo13.blogspot.com/ şi să ne citim cu bine în continuare în cel de-al 5-lea an existenţă a acestui blog.

Vă salut cu respect,
Lucian Vâlsan.

9 comentarii:

 1. No, multam fain de articole. Vorba ta, putine materiale bine documentate si argumentate care sa isi permit performanta de a contrazice.
  Atat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu nu reusesc acum sa fiu coerent si sa gasesc cuvinte, poate pentru ca nu exista cuvinte in care sa descriu cat imi place blogul si apreciez tot ceea ce citesc pe aici. Felicitari! Tine-o tot asa.

  "E-ON Moldova n-a fost de acord, întrerupând alimentarea cu energie electrică de mai multe ori în tot oraşul Bârlad pentru perioade lungi, arzându-mi şi-un hard disk în proces."
  No bine, da' faci reclama la UPS-uri si n'ai unul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "No bine, da' faci reclama la UPS-uri si n'ai unul?" - Pai am... UNUL. Mi-ar trebui minim 5 in momentul asta.
   In plus, acum sunt la Barlad - unde vin rar, si deci n-am un UPS si-aici.
   Si oricum - nu m-ar fi ajutat sa am un UPS caci cand pica tensiunea timp de 4 ore, in timpul unui full-format, nu prea mai conteaza.

   Ștergere
  2. De fapt nu UPS, ci stabilizator de tensiune, ceea ce UPS-ul are si el inclus. Macar scapa hard-discul.
   Eu nu-mi permit sa stau fara asa ceva, chiar daca nu am E-Off, ci MacaronEnel. Tot niste europeni...

   Ștergere
 3. La multi ani si la mai multe articole interesante. Pot sa spun ca majoritatea subiectelor pe care le-ai tratat pe acest blog sunt foarte interesante, unele mai apasatoare altele mai putin, insa din toate ai de aflat cate ceva nou.

  Te asteptam cu un articol despre alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012. Nu de alta, dar merita sa auzim o parere. :)) Cat despre cei ce injura... haters gonna hate, that's for sure!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Va veni - curand.
   Eventual, pana atunci, arunca un ochi pe blogul "capitalism pe paine": http://capitalismpepaine.wordpress.com/2012/12/09/razboiul-abia-acum-incepe/

   In mare parte cam pe-acolo bat si eu cu opinia.

   Ștergere
 4. Felicitari si spor la scris in continuare, de ce nu muti blogul pe un domeniu propriu, asa nu o sa mai ai probleme cu "raportat".

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru că nimic nu-i mai stabil decât ceea ce oferă Google gratuit. Blogul ăsta a picat de 3 ori şi în total 5 ore adunat în 4 ani - un domeniu propriu pică mult mai des de-atât.

   În plus, să-ţi pui platformă blogger pe un domeniu propriu e ceva mai greu - iar platforma wordpress îmi displace profund.

   Pe lângă astea, în afară că primesc notificări că încă un debil a încercat să raporteze blogul ăsta, nu se-ntâmplă nimic, întrucât Google îţi şterge blogul doar dacă pui pornografie infantilă.
   Sunt bloguri pe blogspot care pledează pentru genocid împotriva a peste jumătate din rasa umană şi care au fost raportate de milioane de ori (la propriu) şi tot n-au fost şterse - aşa că n-am de ce să-mi fac griji.
   În plus, Google oferă mai multă "atenţie" blogurilor de limbă engleză - şi mai puţin celorlalte.

   Pe scurt cam de-asta nu mă mut pe un domeniu propriu.

   Ștergere
 5. La multi ani si la cat mai multe articole cel putin la fel de bune ca si restul articolelor de pe acest blog! :)

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails