joi, 17 ianuarie 2013

Nici cârpele socialiste nu-și mai știu ideologia

A început să mi se cam acrească grav de repetarea ad nauseam a cretinismul potrivit căruia „național socialismul” este de dreapta. Mai las-o-n mizda pă-sii de treabă! Nici măcar să remarcați cuvântul „socialism” din „național-socialism” nu mai sunteți în stare?
De la ce mi s-a luat? Ah, păi de la așa-zisul „scandal de rasism” din Timișoara.
Pe 11 ianuarie, fosta portavoce băsistă hotnews.ro titra: Timișoara: Dosar penal pentru rasism, după ce o grupare naționalistă a anunțat că recompensează femeile rome care se sterilizează. În mod normal, încă din titlu îţi dai seama că-i ceva putred în Danemarca în toată tărășenia.
Dar să citim din articol:
Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara a fost constituita, vineri, o cauza penala in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii ce incrimineaza fapta de "promovare a ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propaganda, savarsita prin orice mijloace, in public". Dosarul a fost deshis dupa ce o grupare nationalista din Timisoara a anuntat ca va oferi o recompensa de 300 de lei oricarei femei rome care se sterilizeaza.
Și, așa-zisa mișcare naționalistă mai zice pe propriul site următoarele:

Daca nu-si pot educa progeniturile pentru a nu mai fi o povara a societatii romanesti, noi le oferim GARANTAT 300 de lei pentru operatia de sterilizare voluntara efectuata in anul 2013
Păi întrebarea mea sinceră este: Așa, și? De când și până când este ilegal să plătești pe cineva să se sterilizeze?!
Ilegal și inuman e ce-au făcut ăia în Uzbekistan unde statul a dat ordin să se ia țigănci cu japca, să se anestezieze total și să fie sterilizate - fie că vor, fie că nu vor. Aia e antiuman!
Însă să-ți dau bani să te sterilizezi nu e antiuman. E o propunere de afaceri. Poți alege să vrei, sau poți alege să nu vrei. Legal vorbind, dacă statul nu demonstrează că au constrâns pe cineva, le-o poate lua în mână ăstora căci pur și simplu n-are ce le face.
Însă un pic mai jos în același articol aflăm exact despre ce-i vorba:

Conform Ordonantei 137/ 2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare, autorii mesajului pot fi amendati de catre CNCD cu pana la 8.000 de lei, a mai spus Csaba Ferenc Asztalos.
Presedintele CNCD a mai aratat ca daca se adreseaza instantei, ONG-urile care au denuntat aceasta initiativa pot solicita si plata unor despagubiri morale, in calitate de reprezentanti ai comunitatii la care se face referire.[...]
Totodata, organizatiile Romani Criss si MCA Romania au anuntat ca vor sesiza Parchetul cu privire la aceasta initiativa de sustinere a sterilizarii femeilor.
Altfel spus, e vorba despre un scandal creat ca gunoaiele organizaționale precum Țigani Chiș să mai sugă niște bani pentru faptul că clipesc frumos și taie frunze la câini pe bani în principal publici. Atât! Nu-i vorba de niciun rasism și de nicio grijă sportiă din partea „autorităților competente”. E doar vorba de supt niște bani în plus în perioada asta când statul social, sub greaua povară a grevei fiscale din ce în ce mai accentuate, nu prea mai are bani de pomeni.
Pe 15 ianuarie, același ziar, publică un nou articol în care de data asta ne arată și care-i agenda politică din spatele acestui scandal și titrează așa: Cine este gruparea naționalistă din Timișoara care a cerut sterilizarea țigăncilor.
Și începe articolul să povestească cum îs ăia fasciști, cum își zic ei „naționaliștii heil hitler” sau ceva de genul ăsta, cum au publicat ei prin ceva fițuici de șters la cur pe care nu le citește nimeni de prin Germania sau Serbia (lol!) și alte mizilicuri de doi lei. Apoi continuă autorul articolului care nu-și declină numele (i-o fi și lui rușine de ce nutreț a scris?) și povestește cu patos de parc-ar fi descoperit apa caldă că marșul împotriva mafiei imobiliare al Noii Drepte din Timișoara nu e „nimic altceva decît o formă codificată de anti-ţiganism”. Ei așa! Să mori tu? Zău că nu mi-aș fi dat seama.
Mie nu-mi plac ăștia de la Noua Labă pentru că o ard religioso-irațional prea grav și în cantități industriale. Vidanje pline cu bullshit nu pot suporta. Însă, strict punctual pe tema asta, oricine a locuit, locuiește sau cunoaște cât de cât Timișoara, e la curent cu faptul că o parte dintre clădirile istorice ale orașului au fost acaparate cu forța de către țigani - țigani care ulterior nu le-au întreținut (așa cum scrie legea) ci mai degrabă le-au distrus, făcând centrul orașului s-arate mai degrabă ca un căcat cu moloz deasupra în loc de centru vechi al unui fost mare centru economic și cultural al zonei.
Faptul că Noua Labă a protestat împotriva acestei situații în primul rând ilegale e de bun augur - indiferent de motivele pentru care au făcut-o. Tot ilegală rămâne fapta și dac-o comit niște țigani cu bani! Dar asta nu par să înțeleagă cei de la Țigani Chiș și alți tăietori de frunze la câini din aceeași tagmă.
Însă, lăsând la o parte Noua Dreaptă, articolul al doilea îi numește chiar din subtitlu pe ăștia cu descrierea „grupare extremistă de dreapta”. Hmm... i-auzi, ce chestie! Având asta în minte, articolul devine extrem de scârbos în momentul în care ajung să descrie activitatea și poziția ideologică detaliată a grupului în cauză.
Și zice-așa:
În principiu, Naţionaliştii Autonomi români luptă prioritar pentru „rezolvarea problemei ţigăneşti”, pentru unificarea necondiţionată cu Republica Moldova (chipurile după modelul german!), pentru „conservarea genotipului rasial” moştenit de la strămoşi, pentru interzicerea totală a avorturilor, pentru „eliminarea capitalismului (...) şi înlocuirea acestuia prin naţionalsocialism (comunitatea poporului)”, pentru desfiinţarea „bazelor militare americane pe teritoriul românesc”, luptă contra multiculturalismului, „împotriva globalizării şi terorismului americano-israelian”, împotriva Uniunii Europene, împotriva homosexualilor
Halt! Achtung! Ce mă?! „eliminarea capitalismului și înlocuirea acestuia prin național-socialism”?!?!
Și ziceați că ăștia-s „de dreapta”? Hai să moară proverbiala mă-ta! Ăștia-s de dreapta cam cum sunt eu Stalin.
Să spui că o mișcare care cere eliminarea capitalismului e de dreapta e ca și cum ai spune că Margaret Thatcher era o cârpă socialistă care abia aștepta să facă naționalizări! Exact! E pur și simplu o minciună!
La „nume autor” ni se spune „RFI” - adicătelea Radio France International - oficios de propagandă leftistă cam... dintotdeauna. Bine, bine, ziar leftist, ziar leftist. Dar nici măcar propria ideologie nu v-o mai știți? Sau v-ați prins și voi că militarea pentru eliminarea capitalismului e cam de mare porc și-ați decis să faceți ce știți voi mai bine - să aruncați în curul dreptei?! E greu de spus care dintre cele două variante întrucât e suficient să te chinui două minute și găsești minim 100 de leftiști care nu-și cunosc nici măcar propria ideologie iar aruncarea în curul dreptei pentru propriile nasoale e un sport vechi practicat de leftiști.
Un leftist chiar încerca să mă convingă că nasoalele și falimentul din URSS au survenit din cauză că URSS-ul era un sistem capitalist. De-aia am și decis să calc pe cap orice leftist și să închei orice dezbatere. Oamenii ăștia sunt pur și simplu cretini.
Mai apoi, dacă tot îs ăștia așa de „de dreapta”, poate-și amintește cineva sub care regim a fost interzis avortul și sub care regim se făcea pârnaie pentru homosexualitate în România. Să fie oare... regimul comunist?! Adică de stânga?! Nu,... n-are cum pentru că Ceaușescu era de dreapta, nu?!

Și mai amuzanți acești pulifrici care nu știu câte urechi au în cap, dar ei îs „de dreapta” devin în penultimul paragraf al articolului care zice-așa:
Într-un lung articol publicat în revista colegilor lor germani, „Schwarze Fahne” (Steagul negru), ei prezintă pe larg mişcarea legionară, identificîndu-se cu principiile promovate de adepţii lui Codreanu: antisemitism, anticomunism, combaterea politicianismului şi crearea omului nou.
Aoleu! Păi nu erau sovieticii mă trăi-v-ar familia voastră de cârpe socialiste cu „crearea omului nou” în gură toată ziua?! Nu-s oare tot cârpele socialiste recent mutate de la Moscova la Bruxelles cu crearea omului nou (de data asta „european” și nu „sovietic”) toată ziua în gură?
Asta, desigur, dacă nu cumva va veni vreun leftist și de data asta să-mi spună că de fapt Jose Manuel Durao Barroso nu e un comunist jegos și că filmările cu el arzând-o Maoist sunt o conspirație sau ceva similar. Îi cred în stare. Dacă e ceva ce-am învățat în ultima vreme - e să nu mă îndoiesc niciodată de capacitățile stângiștilor de-a vomita noi cretinisme.

Să ne-nțelegem: băieții ăștia de la NAT88 sau cum mama naibii i-o chema sunt din punct de vedere economic de stânga la modul grav. Hitler era mult mai liberal decât ăștia. Hitler n-a vrut abolirea capitalismului sau a proprietății private. El vroia doar control mai bun al statului asupra privatului de câte ori statul considera necesar.
Însă, per total, ideologia ăstora e un borș de socio-conservatorism, comunism, bigotism și mult-mult cretinism - pentru că trebuie să fii cel puțin cretin să vrei „unirea necondiționată cu Moldova” coroborată cu abolirea capitalismului. Păi cine mai crează avuția și bunăstarea necesară integrării economice a Moldovei mă copii dacă aboliți capitalismul și anexați o țară care-i cu vreo 100 de ani în urma României economic vorbind?! Aveți senzația că socialismul crează avuție?! Socialismul redistribuie sărăcia, atâta tot. După modelul vostru, transformați Banatul și Ardealul - singurele zone în care încă se mai produce câte ceva, în Republici Moldova. Atât! O ardeți cu „modelul Germaniei” dar uitați că Germania încă n-a integrat economic complet fosta Germanie de Est în ciuda eforturilor susținute și rezultatele de până acum sunt totuși rodul capitalismului și a investițiilor - nu rodul socialismului.

Întrebare: Mai există vreun ziar de limbă română - fie el și unul de propagandă - dar care să-și cunoască propria ideologie, să fie consecvent logic cu propriile poziții și care să-și facă naibii temele înainte să publice cretinisme?

Acestea fiind spuse și întrebate,
Vă salut cu respect.

7 comentarii:

 1. Raspunsul la intrebarea ta este, evident, nu. Problema e ca pe langa ziarele care-si schimba ideologoia dupa cum bate vantul in panza patronului nici blogarii (cica) independenti nu-s mai consistenti din punct de vedere (ideo)logic. Am tot mai mult senzatia ca omul, in esenta, e un sclav al creierului reptilian care doar din cand in cand are momente de luciditate.

  RăspundețiȘtergere
 2. Haoleu praleo, sunt suparat rau pe extremistii aia, te merav man daca te mint.
  Ma gandeam sa incep un biznis cu certificate de sterilizare sa le iau cascavalul "national-socialistilor" alora.

  "Imi place la nebunie" nationalismul asta "de dreapta", antisemit cat cuprinde (injura arabii = semiti, dar sustine Israelul), extremist (incita la violente contra unor cetateni de alta religie = musulmani) si nejustificat de violent cu cei mai slabi dintre tintele propagandei lor.

  "Problema tiganeasca" e una sociala, nu etnica sau rasiala (tiganii sunt indo-europeni, asa ca mucles cu acuzatia de rasism).

  Oare de unde iau extremistii cate 300 lei de piranda pentru mareata lor solutie finala? Cine ii sponsorizeaza? Poate tot beneficiarii fondurilor anti-discriminare. Follow the money...

  Cu astea spuse, te aves baxta lo, cu tot respectul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte bun articol, bravo...
  Pe cand un articol despre:
  http://blogul-medusei.blogspot.ro/2013/01/de-la-1-februarie-violatorii-si.html

  Cate violuri chiar is violuri, si cate is false? Existe ceva studii adevarate despre asta? (ne-feministe ca asta is instare sa "dovedeasca" si ca planeta ii exista ca arata ca un coi vazuta din spatiu) ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din câte știu eu (și urmăresc fenomenul) nu există niciun studiu pe România cu privire la incidența acuzațiilor false de viol.
   Însă, în USA, Canada, UK și Franța s-au făcut studii din greu în sensul ăsta și cam toate duc spre cifra de 45%. Pe SUA, sunt listate câteva lucrări aici: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=443186385736848&set=a.392418540813633.89052.102001393188684&type=1

   De-a lungul vremii am citat și-aici pe blog alte studii similare - cel mai elocvent fiind cel făcut de Forensic Examiner - adică exact autoritatea care se ocupă de dovezile fizice. Îl poți lectura aici: http://www.theforensicexaminer.com/archive/spring09/15/

   Pe România, nu există un studiu serios făcut. Nici măcar din alea pe genunchi făcute de feministe. Sincer, nu m-aș hazarda să arunc o cifră deși am câteva bănuieli bazându-mă pe ce văd în fluxurile de știri și în comunicatele trimestriale ale IPJ-urilor.

   Problema cea mare la noi e că legiuitorul gândește cu curul.
   Dacă legiuitorul s-a gândit că avantajează femeile care acuză viol obligându-le să meargă la mediator - a gândit prost. Dacă s-a gândit că-i avantajează pe cei acuzați fals obligându-i să meargă la mediator - iar a gândit prost. Pentru că mediatorul are motivația să-i împace cu orice cost, indiferent de adevăr și la final te poți trezi că cei acuzați fals plătesc niște bani doamnei ca să nu-și mai bată capul cu sistemul cretinoid ginecocentrist; iar victimele pe bune se trezesc forțate să accepte plăți. Deci toată lumea pierde.

   Însă vreau neapărat să citesc legea integral înainte să-mi dau cu părerea căci presa scrie multe căcaturi și arareori e integral adevărat.

   Dacă legiuitorul chiar ar vrea să-i ajute pe cei acuzați fals ar introduce pedepse cu pârnaia de minim 5 ani pentru cei dovediți că au mințit cu nerușinare. Să vezi dup-aia ce scad brusc minciunile.
   Însă... la noi - acuzația falsă de viol se pedepsește c-o amendă de parcare de 200 de lei pe care poți nici să n-o plătești. Cel mai recent caz chiar în prima zi a lui 2013: http://www.avoiceformen.com/feminism/government-tyranny/pussy-pass-is-above-the-law/

   Ștergere
 4. Motivul numarul 1 pentru care nu pot sa suport feminismul e ca ii socialist ... Trebuie inteles de ce ... pentru ca femeile nu pot concura cu barbtii pe piata (general vorbind)...

  http://www.angelfire.com/rebellion2/llanfairpgred/gendercapitalism.htm

  Asa ca trebuie adusi la nivelu' femeilor ca altfel n-ar fi, cum se zice 'politically cool/correct" 'social justice' ..

  RăspundețiȘtergere
 5. Atunci, ar trebui sa se aplice si reversul medaliei la corectitudinea asta politica: nici barbatii nu pot naste copii, deci si femeile ar trebui aduse la nivelu' barbatilor la capitolul asta, in numele social justice.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce ideologie sa mai stie daca toti se lupta pentru suprematie, pentru putere, goana pentru a fi mai sus decat celalalt, de a fi laudati si aplaudati. Ideologia a ramas undeva scrise pe hartie ori pe carnetele de partid.

  Practica de zi cu zi arata doar invidie si lupta pentru a-l darama pe celalalt.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails