miercuri, 10 aprilie 2013

Europa în pas alergător spre comunism

Uitați-vă, rogu-vă, la acest clip de 5 secunde:


Acest clip reușește să descrie, în doar 5 secunde, traiectoria Europei în intervalul 2000-2020 - sau poate chiar mai devreme de 2020.
Europa o cotea liniștit către dreapta în 2000 când monstrul m.U.E. (marea Uniune Europeană, desigur) a devenit atât de mare încât a forțat cotirea bruscă spre stânga - cu ajutorul nemijlocit al monedei euro și al maoistului Jose Manuel Durao Barroso care conduce Europa exact ca Mao și care a ajuns acolo exact ca Mao - fără să-l voteze nimeni și fără să fie răspunzător în fața nimănui.
În prezent, Europa e pe la secunda 3,8 în acest clip - marșează cu viteză mare către zid.
Dacă în vremea bolșevicilor mijloacele erau propaganda, forța armată și jaful - în prezent forța armată a fost înlocuită cu politica identitară (identity politics) sponsorizată pe față de către stat, iar propaganda și jaful au fost păstrate.
Mai țineți minte „originea sănătoasă”? Dacă nu țineți minte, sau n-ați apucat, nu-i nimic: Bun venit în corectitudinea politică. Același căcat, doar că mai frumos îmbrăcat. Un căcat cu moț, dacă vreți.
Ca să ilustrăm cele spuse, vom citi în continuare două „noutăți” - una despre politică identitară și una despre jaf - și ambele izvorâte direct din propagandă.

Știrea 1: Teologie la serviciu.

Și știrea zice-așa: Veganii, ecologistii, ateii, evreii sau musulmanii primesc noi drepturi la serviciu. În primul rând, românii și-au dat iar în petec traducând cu bucile căci „pagans” nu se traduce decât prin „păgâni” - și nici într-un caz prin „atei”. Orice teist care a citit mai mult de două cărți despre religie știe prea bine că păgânismul e în sine o practică religioasă și include o serie întreagă de ideologii - deci clar păgânii nu-s atei.
Dar trecând peste micile inexactități, hai să citim. Și zice-așa:
Vegetarienii sau veganii care dovedesc convingeri puternice ar trebui sa fie scutiti sa curete frigiderele de la birou, daca in ele se afla produse lactate sau carne. Cel putin aceasta este una din prevederile publicate recent de catre Comisia pentru egalitate si drepturile omului, scrie The Telegraph.
O alta parte din document sugereaza ca ecologistii ar putea cere sa fie scutiti de sarcini care implica un nivel marit de emisii de CO2, cum ar fi zborul la intalnirile de afaceri.
Care este efectul imediat al acestei măsuri? Evident, concedierea tuturor ecologiștilor, veganilor și așa mai departe. Păi la ce să ții un ecologist în firmă (asta presupunând că ești chiar atât de dement încât chiar să angajezi un ecologist pentru început) dacă el poate refuza legal sarcini de serviciu exact când ai mai mare nevoie de el?!
Păi cum vine asta? Crapă firma, dă faliment și mor toți din firmă de foame pentru că ecologistului îi pute să zboare până la Londra ca să încheie un contract pentru că plâng norișorii de la CO2-ul avionului?!
Dar partea frumoasă vine un pic mai jos:
Astfel, “angajatii isi pot exercita dreptul de a discuta asupra credintelor personale la serviciu iar angajatorii nu ar trebui sa impiedice acest lucru”, se arata in document. Mai mult, sefii ar trebui sa ia serios in considerare adaptarea conditiilor de lucru la nevoile credinciosilor. Documentul, denumit “Religie si credinta la locul de munca: un ghid pentru angajatori”, descrie mai multe scenarii posibile, pentru a ilustra cum pot fi protejate aceste drepturi.
De exemplu, o asistenta medicala cu convingeri crestine poate spune rugaciuni pentru pacientul sau, atata timp cat acesta isi da acordul de buna voie. Si ecologistii se vor bucura de noi drepturi. Acestia vor putea spune colegilor ca este un act iresponsabil sa vina cu masina la munca, pentru ca autoturismele au un efect nociv asupra mediului inconjurator. De asemenea, vor putea cere sa fie scutiti de sarcini care implica emisii crescute de dioxid de carbon. [...]
Dreptul oamenilor de a-si manifesta credintele religioase este o libertate de baza garantata de Conventia europeana a drepturilor omului”, a declarat Mark Hammond, director executiv al CEDO.
Societatea vegetarienilor a primit cu entuziasm noile reglementari, spunand ca acestea reprezinta o recunoastere oficiala asupra faptului ca vegetarianismul este o credinta puternica.
Societatea anti-evoluţiei şi anti-biologiei vegetarienilor s-a bucurat când au auzit așa ceva. Eu când vă ziceam că vegetarianismul e o religie, ați zis că am eu ceva cu ei. Dar dincolo de asta, ce nu înțelege domnul Hammond de la CEDO este că dreptul de-a-ți manifesta credințele religioase se aplică în timpul tău liber! Ești pe proprietatea firmei? Dansezi cum zice firma. Nu-ți convine? Ieși afară! Ce-i aia să dicteze invitatul în casa invitantului?
Eu de pildă vara umblu nud pe la mine prin casă. Ce-ar fi să pretind „dreptul” de-a umbla nud prin casa clienților pe la care mă duc? Declar nudismul religia mea și dau pe toată lumea în judecată la CEDO că nu-mi respectă religia! Mai mult, mie nu-mi place ștevia. Ce-ar fi să fie o lege prin care cei cărora nu le place ștevia să nu fie forțați să vadă ștevie în fața ochilor?
Vi se pare aberant? Păi fix despre asta-i vorba când introduci „dreptul” angajatului vegan de-a nu vedea carne că-i salivează stomacul lui ținut pe regim nenatural și nesănătos.
Ba mai mult, vreau ca clienții mei să-mi plătească suplimentar ca eu să stau pe net de la ei de-acasă și să vorbesc cu alți oameni ca mine - cărora nu le place ștevia și umblă nud prin casă vara. Sună aberant? Păi fix despre asta-i vorba când zici că „angajatii isi pot exercita dreptul de a discuta asupra credintelor personale la serviciu iar angajatorii nu ar trebui sa impiedice acest lucru”.
Un comentariu foarte bun postat la secțiunea de comentarii zice-așa:
O mizerie infecta. sub manusa drepturilor omului si a egalitatii, sunr promovate defapt tocmai inegalitatile si sunt favorizate tensiunile. Merg constant pe bicicleta de 17 ani, cu zeci de mii de kilometri "la bord". Dar cand primul imi va spune ca e iresponsabil sa vin la servici cu masina, ii rup o palma de-si revine. Unde e libertatea aici ? Unde e egalitatea cand X are voie sa faca propaganda / sa isi impuna modul sau de gandire asupra mea ? Unde e respectul pentru "drepturile omului" cand vine vorba de a respecta un om care nu face parte din grupurile mai sus mentionate ? Toate acestea nu se intampla insa fara rost, e o agenda bine pusa la punct a neo-marxistilor de a destabiliza societatea "intr-un mod democratic", sub vesmantul egalitatii si a binelui suprem. Cele mai atroce crime, facute pe vremea comunismului, au inceput tot asa, in numele binelui colectiv. Treziti-va !  
Autorul comentariului, care se semnează Herr Spiegellman, are dreptate. Însă cine s-audă? Eco-marxiști de-alde Cernea? Barroso? Să fim serioși!
Această reglementare este, una peste alta, criminală și dăunătoare economiei! Păi cum adică? Eu mă duc la spital să spună asistenta rugăciuni, sau să mă trateze? Păi dacă vroiam rugăciuni mă duceam la popă, la vraci, la vrăjitoare, la druizi - vedeam eu. Dar dac-am venit la medic, plătesc pentru act medical - nu pentru rugăciuni. Rugăciuni n-aveți decât să spuneți în timpul vostru liber, nu pe timpul și banii mei!

Știrea 2: Dreptul la banii altuia

Câțiva cititori ai TOtB au venit și au mieunat prin secțiunea de comentarii a articolului meu România este în totalitarism, pentru că am zis că sus-numitul site este un site cretin citit de mulți cretini. Eh, m-am înșelat: Este un site cretin, pentru cretini, scris de cretini, citit aproape exclusiv de cretini și este un coș de gunoi neocomunist.
După ce că în urmă cu câteva zile ne propunea să ne elibereze de sub proprietate, acum TOtB ne propune să semnăm și să popularizăm o petiție prin care niște gunoaie marxiste cer nici mai mult nici mai puțin decât „dreptul fundamental al omului” la venitul minim necondiționat. Dacă aveți curiozitatea să deschideți link-ul, veți vedea că au și filmuleț de prezentare.
Ce propun ei? Ca Statul să dea fiecărui cetățean adult o sumă de bani suficientă cât să poți mânca și trăi la standarde minime, indiferent dacă cetățeanul respectiv vrea acea sumă de bani sau nu și indiferent dacă cetățeanul respectiv a produs vreuna de-un leu la viața sa, sau dacă va produce vreodată.
Și mai zic ei că asta se poate finanța prin taxe uriașe pe profituri, prin suprataxarea bunurilor de lux și prin simplificarea sistemului de furt taxare. Cu alte cuvinte - să furăm de la chiaburi în dumnezău mamii lor că sug sânjele poporului!
Și zic ei că nu-i o idee nouă și arată câteva poze ale unor oameni precum Thomas Paine, Maurice Allais, James Tobin, Andre Gorz și Yoland Bresson, care cică ar fi avut idei similare.
N-am stat să caut dacă acești indivizi chiar au gândit asta. Poate da, poate nu.
Dar hai să vă dau eu o listă de oameni care au gândit asta: Ioseb Djugașvili (sau Iosif Visarionovici Stalin), Vladimir Ilici Lenin, Paul Pot, Mao Zedong, Nicolae Ceaușescu, dr. Petru Groza, Gheorghe Gheorghiu Jeg Dej, Fidel Castro, Che Guevara, Hugo Chavez, Janos Kadar, Ho Chi Min, Kim Jong Il - și-aș putea continua vreo pagină cu nume de criminali a căror victime sunt cu sutele de milioane, toate căzute în numele ideii cretine potrivit căruia toți oamenii sunt la fel.
Dar cel mai mare cretinism apare când articolul TOtB zice asta:
Potrivit IEET, el ar trebui să fie un drept fundamental al omenirii care nu numai că ar eradica nenorocirea, dar ar susține și munca neorientată spre piață, cum ar fi cea a artiștilor, părinților și voluntarilor.
Artiștii au muncă neorientată spre piață? Hai nu zău?! Păi dac-ar fi așa, Tina Turner ar trăi într-o suburbie - nu în Elveția fugind de taxele socialismului american. Asta așa ca să dau un exemplu corect politic (adică orice numai bărbat alb nu).
Dar, artiștii slabi au muncă neorientată spre piață - dar de ăia oricum n-ar trebui să ne pese. Da, da, știu știu - van Gogh era sărac. Dar aici nu vorbim de artiștii secolului al XIX-lea - ci vorbim de cei contemporani, căci ei ar fi beneficiarii acestui cretinism, dacă e să ne luăm după manifestul comunist articolul publicat de TOtB.
Și unde adresează grupul de marxiști această cerere? Păi la tătuca Stalin, desigur. Ah, scuze - Stalin a murit iar URSS-ul nu mai există. Nu-i nimic, atunci la tătuca Baroso - care, e drept, nu e stalinist - ci maoist, dar tot un EURSS conduce.
Și, cică au ei nevoie de semnături din 7 țări europene și că deja 15 state membre m.U.E. (marea Uniune Europeană, evident) susțin idioțenia măsura. Dacă vă uitați în clipul lor, veți vedea că cele 15 state sunt: Grecia, Irlanda, Portugalia, Spania (adică țările PIIGS, mai puțin Italia), Cipru (recent în faliment), Franța (țară socialistă), UK (idem Franța), Matriarhatul Comunist Suedez, Finlanda (un fel de Suedia mai mică), Danemarca (un fel de Suedia un pic mai liberă) și, surprinzător, Polonia (o țară pe care comuniștii se chinuie s-o distrugă de ani buni și tot nu reușesc). Vedeți pe undeva Bulgaria (adică țara cu cele mai mici taxe din UE)? Italia lipsește. De ce? Pentru că-n Italia statul n-are bani - dar populația n-are grija zilei de mâine. De ce? Pentru că ei au făcut grevă fiscală încă de la prăbușirea lirei în urmă cu mulți ani când populația civilă a decretat că nu are încredere în Stat ca să managerieze economia. Și au avut dreptate! Statul lor iar a dat faliment - dar de data asta populației nu-i mai pasă! Vedeți pe undeva țările baltice (Estonia, Lituania, Letonia)? Nu! De ce? Păi ăia au trăit sub Stalinism. Au mâncat egalitate pe pâine de le-a ieșit pe nas! Nu le mai trebuie!
Le trebuie un milion de semnături ca să oblige Comisia Europeană să-i bage în seamă. Vor aduna fără probleme - din păcate sunt mai mult de un milion de marxiști în UE. De fapt, sunt vreo 500 de mii numai angajați în structurile UE. Ba mai mult, cererea lor va fi luată în calcul și în 10-15 ani (presupunând desigur că UE nu se destramă până atunci) se va transforma într-o directivă. Și știți cum e cu directivele de la Soviet-Europa: Se execută, nu se discută.


Așadar, Europa este deja în pas alergător către comunism. Dacă vă părea rău că n-ați trăit prigoana comunistă din anii 40, nu-i nimic - peste ani va scrie în istorie de prigoana comunistă europeană din anii 2010.
Și, ca să fim în ton, vă urez audiție plăcută:


Acestea fiind spuse, cu sictir reacționar de chiabur ce suge sângele poporului,
Vă salut cu respect.

Un comentariu:

 1. "Dreptul oamenilor de a-si manifesta credintele religioase este o libertate de baza garantata de Conventia europeana a drepturilor omului.".
  Manifestarea in privat sau in spatiul public este una, iar manifestarea la serviciu este cu totul altceva.
  Daca nu a observat cineva, politia, armata, diverse servicii publice, dar atentie, o gramada de companii private de genul fast-fooduri sau super-hiper-giga-marketuri, au UNIFORMA proprie. Daca regulamentul de ordine interioara permite, puneti-va cat vreti cruci, semilune, stele in n-spe colturi, biciclete la gat, pe desktop la calculatorul de serviciu, mergeti in pauza de masa la pupat moaste la biserica de peste drum, vorbiti cu colegii la cafea despre invieri, inaltari, paste, yom kippur si despre ce vreti. Care e problema?
  Dar nu-l stresati pe colegul ateu sau non-ecologist de langa dumneavoastra cu invitatii la biserica de ziua a 8-a, la ora pamantului sau la Nu-taia-porcul-frate. Respectati-i si lui credintele si ideile.
  Sunt un om liber, si am dreptul de a-mi manifesta liber convingerile, totusi nu am voie sa zic ceva despre musulmani, evrei, ecologisti, homosexuali &c pentru ca vai de mine le lezez lor drepturile, dar ei au dreptul sa zica si sa faca ce vor. Cum vine asta?
  In Japonia, daca ai sansa sa te ia ambulanta constient, te intreaba ce religie ai ca sa te duca la un spital potrivit. Presupun ca n'o dau in detalii cu ortodocsi si catolici, shiiti si sunniti, dar nu stiu unde duc ateii sau "paganii".
  Apropo de pagani, v-as propune sa incercati sa promovati niste zamolxianism la locul de munca. As pune pariu pe un salariu minim neconditionat ca corectii politici va vor acuza de extremism, desi va exprimati liber credintele religioase "garantate de Conventia europeana a drepturilor omului".
  Si daca vorbim de salariul minim neconditionat,
  recomand doritorilor sa emigreze in Kuweit sau in alte tari care ofera asa ceva si chiar destul de mare. Doar sa nu uitati sa treceti la islam inainte.
  Ca un paradox, in centrul Islamului, Custodele celor doua locuri sfinte, cunoscut si sub numele de Majestatea Sa Regele, nu ofera acest salariu minim cetatenilor, in schimb le ofera mokka electricitate si telefon (cu oarecare amendamente ca mokka ar putea fi devenit astazi niste tarife simbolice), benzina la 10 centi litrul si taxe ZERO. E drept, in anii '80 predecesorul actualului rege spunea ca nu va fi niciun steag rosu (comunist) in tara la el. Astazi sunt chinezii cu steag rosu, ca sovieticii s'au facut albastri si au clonat steaua comunista in 12 exemplare, s'au intitulat UE si vor salarii minime neconditionate, impovarand oamenii productivi cu taxe uriase si preturi exagerate la benzina, electricitate si gaze, in timp ce taie paduri dar ii preocupa CO2 (CODoiul) emis de platitorii de taxe.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails