luni, 29 aprilie 2013

Hai să pariem!

E imposibil să nu fi auzit în jurul vostru oameni vorbind despre pariuri sportive. Pentru unii e doar o plăcere (ne)vinovată, pentru unii e dovada lor de încredere în favoritul sau favoriții lor iar pentru unii e chiar o sursă constantă de bani.
Indiferent de motivul pentru care pariurile vă atrag, fără îndoială căutați locuri unde să puteți paria.
Eu o să-mi invit însă cititorii să încerce bet365.pariuri-x.ro pentru că merită. Și vă spun îndată și de ce.
În primul rând, la crearea unui cont nou primiți bonus de 200 de lei, bani pe care-i puteți folosi pentru a plasa pariuri și de a-i înmulți. Marele avantaje ale acestui bonus sunt că puteţi încerca mai multe tipuri de pariuri mici să vedeţi care vă plac şi/sau vă merg iar dacă veți constata că chiar nu vă plac pariurile, puteți renunța fără să pierdeți nimic.
Mai apoi, alegerea unui mediu online de pariere în dauna unui mediu offline prezintă niște avantaje pragmatice. În primul rând nu veți taxe - deci automat câștiguri mai mari.
În al doilea rând, puteți paria imediat din banii câștigați. Spre exemplu avem meciul Dinamo - Gaz Metan și apoi CFR Cluj - Steaua. Pariem pe Dinamo și câștigăm și apoi vrem să pariem și pe celălalt meci. În cazul agențiilor offline, doar dacă mai vii cu bani de-acasă poți face asta căci nu poți paria din ce tocmai ai câștigat căci câștigurile se ridică abia a doua zi (sau a 4-a, a 5-a zi - dacă nimeriți perioade cu sărbători). Acest gen de probleme pur și simplu nu există în cazul agențiilor online.
În al treilea rând, puteți paria de oriunde, inclusiv de pe mobil. Ba chiar primiți încă 100 de lei să-i folosiți numai pentru pariuri de pe mobil. Acest aspect este foarte util când sunteți pe stadion sau la orice eveniment sportiv, de unde clar că veți putea emite o părere mai avizată despre rezultatul final decât cei din fața televizoarelor.
Gândiți-vă numai la situația în care auziți antrenorul unei echipe ce schimbare vrea să facă sau ce indicații dă echipei - în astfel de situații știți înaintea tuturor cam cum o să se desfășoare jocul, iar pariind fix în acel moment de pe telefon vă va crește șansele de câștig, întrucât agenția bet365 oferă pariorului și opțiunea de a paria live.

De ce bet365 și nu alții?

În primul rând pentru că cei mai mulți pariori români pariază aici, iar forumul Pariuri x este probabil cea mai mare comunitate de pariori români - ceea ce înseamnă că veți găsi ajutor mult mai ușor decât în cazul altor agenții on-line unde românii dispuși să ajute sunt mai rari.
În al doilea rând, bet365 oferă cote mult mai bune decât majoritatea competitorilor - ceea ce înseamnă mai mulți bani în buzunarul pariorului.
În al treilea rând, pentru că înscrierea și procedurile sunt simple și intuitive. Am avut de-a lungul anilor conturi la multe agenții online de betting și, cel puțin din experiența mea, nicăieri n-au mers lucrurile atât de lin, de simplu și intuitiv precum la Bet365.
Și nu în ultimul rând pentru că Bet365 are o tradiție în spate. În vremea când unii dintre noi abia aveam modem de 56K și plăteam o grămadă de bani pentru stat 4-5 ore pe lună pe Internet de-acasă, în 1999, Bet365 își lansa platforma online din Marea Britanie. Acest aspect a fost pentru mine argumentul suficient ca să-mi dea încredere.

3 din 4 pariori români au ales Bet365 dintr-unul sau mai multe motive dintre cele expuse mai sus. Mai sunt și altele dar zic să nu mai pierdem vremea, să intrăm pe bet365.pariuri-x.ro și... hai să pariem!

Cu acest articol particip la concursul organizat de Pariuri X: http://f.pariuri-x.ro/concurs-pentru-bloggeri-aprilie-2013-a-49829.html.

Acestea fiind spuse,
Vă salut cu respect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails