miercuri, 1 mai 2013

The Voice of Europe


N-am povestit deloc aici pe blog despre emisiunea mea de radio de la AVFM Radio.
Așadar, la 8 martie 2013, m-am apucat să fac alături de Huffnágel Pista din Ungaria o emisiune despre misandria europeană. Sau în fine, misandria europeană e subiectul de fond, căci în timpul emisiunii se ating o grămadă de subiecte, în special politică.
Până acum au fost 5 episoade, căci în primă fază am transmis un episod la două săptămâni.
Următoarea ediție o să fie vinerea asta, 3 mai, la ora 21:00 ora României și va putea fi ascultată aici (înregistrarea la același link imediat după terminarea emisiunii).

O să pun mai jos link-urile cu episoadele de până acum, dacă cumva sunt ascultători din România care-s interesați de subiect.


După cum se poate observa, emisiunile sunt integral în engleză, exceptând mesajul de întâmpinare care este în română și maghiară.

Audiție plăcută!

O să fac și o pagină separată pe blog unde o să tot adaug link-urile episoadelor pe măsură ce le vom transmite.
Emisiunea este în principiu în fiecare vineri la ora 21:00 (ora României) și poate fi ascultată pe Internet la link-ul http://www.blogtalkradio.com/avoiceformen și la radio în Statele Unite. Poate într-o zi o să vorbesc și despre audiențe.

Acestea fiind spuse,
Vă salut cu respect.

4 comentarii:

 1. EUROPA?

  http://adevarul.ro/locale/hunedoara/iisus-1_51816302053c7dd83f65b09c/index.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Off topic : uite ce scrie intr'un comentariu de acum un an . Ce acum un an era de fictiune, acum devine crunta realitate :-)
  '' LazyPawn 29 septembrie 2012, 15:11

  Alexandru, este o mare deosebire între a informa populația despre beneficiile unui produs sau dezavantajele altuia și interzicerea prin lege a unui produs. Este o pantă alunecoasă foarte periculoasă. Poate peste 5 ani ți se va interzice să consumi cartofi prăjiți, că apare un studiu care dovedește că ar crește riscul cangerigen cu 2%. Sau ți se va interzice să crești roșii în propria grădină dacă nu sunt soiul de semințe aprobate de UE. Sau nu vei avea voie să ai luminițe pe gard în timpul nopții, dacă sunt pe curent electric. Sau poate nu vei avea voie să faci sex fără prezervativ decât dacă semnezi un act că tocmai vrei să procreezi. Corect este să prezinți avantaje/dezavantaje, dar să lași la libertatea individului să aleagă.

  Răspundeţi''

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dap, m.U.E. (marea Uniune Europeană, desigur) acum are grijă de noi ca un stat-dădacă.
   http://www.sighet247.ro/s/producatorii-maramureseni-revoltati-de-propunerea-ue-de-a-interzice-semintele-traditionale/

   Ștergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails