joi, 18 iulie 2013

UE nu mai vrea libertate economică deloc!

Ascultați acest videoclip:
Dacă nu vorbiți limba engleză sau nu aveți răbdare să ascultați peste 20 de minute de raport detaliat despre ce vrea m.U.E. să facă, atunci citiți acest document în limba română.
De asemenea, vă recomand să ciți și amendamentele, disponibile în limba română aici.

Pe scurt, în numele idealului marxist-feminist al egalității de rezultat, m.U.E. (marea Uniune Europeană, firește) vrea să renunțe cu totul la ideea de libertate economică.
În clipul de mai sus o puteți asculta pe la minutul 19 pe doamna Britta Thomsen, eurodeputat danez din partea (ghiciți cui?) Alianței Socialiste cum ne spune foarte clar:
Nu ai voie să angajezi pe cine vrei tu în board-ul de conducere!
Mai clar de-atât nu știu ce mai așteaptă eurofanaticii care încă se-mbată cu apă rece că de fapt m.U.E. nu e o recilcare a sistemului sovietic și că de fapt e altceva mai profund și mai sofisticat pe care red neckșii n-o pricep.
Mai pe românește, dacă măgăria asta ajunge directivă europeană, până în 2017 va fi explicit interzis tuturor companiilor (inclusiv IMM-urilor) să angajeze altfel decât cum vrea Uniunea. Și mai clar: Dacă eu și cu Gigel ne facem un mic business, vine UE și zice că trebuie să plec eu sau Gigel și să punem o femeie în loc sau să mai angajăm două femei care să fie egalele noastre în business, chiar dacă n-au contribuit cu niciun chior. De ce? Pentru că altfel e „discriminare de gen” - eternul căcat feminist!

NU e de glumă! Dacă porcăria asta ajunge lege, predicția mea că până în 2025 UE pică cu grație s-ar putea dovedi una chiar foarte optimistă.

Mâine, începând cu ora 21:00, ora României, la The Voice of Europe o să discutăm pe larg despre asta și vom încerca să venim cu idei de a opri această tâmpenie înainte să arunce în foamete câteva sute de milioane de oameni. O fi Europa mai socialistă, dar tot IMM-urile cară în spate economia și să forțezi IMM-urile și-așa zdruncinate de toate reglementările cretine să angajeze oameni după cum vrei tu și nu în funcție de necesități este sinucidere economică. Iar faptul că UE va putea prelua putere de administrare asupra companiilor e practic măsura premergătoare unei naționalizări în masă.

Dacă nici acum nu puneți mâna pe par și încă mai credeți că „lasă că UE n-o să facă CHIAR așa ceva” - atunci probabil că vă meritați soarta.

Nu mai e timp de retorică și de glumițe! Pregătiți-vă pentru noul Soviet!

The Voice of Europe, episodul 15 va putea fi ascultat la acest link începând cu ora 21:00, 19 iulie și la același link în format podcast după ce show-ul se va fi terminat.

Vă salut cu respect,
Lucian Vâlsan.

10 comentarii:

 1. Wow!
  Si cand ma gandesc ca am votat intrarea in UE.
  Dar parca era un alt fel de UE cand am votat eu.
  Ceea ce fac unii din nordul european se bazeaza pe ideologii foarte non-democratice, punitive si anti-competitie.
  Sunt de acord ca femeile sa fie prezente in toate sferele activitatilor socio-profesionale DAR sa impui norme care nu tin cont de eficienta ci numai de calificari si diplome (la care femeile exceleaza in masa) mi se pare absurd.
  Si daca cineva nu vrea sa aiba femei, de ce sa fie obligat? Si daca femeile nu vor sa aiba barbati in compania lor de ce sa fie obligate?
  Sa presupunem ca in departamentul aviatie, pilotii TREBUIE musai sa fie femei in numar egal cu barbatii fara a se tine cont de eficienta activitatii. Hmmm...
  Bineinteles ca asa cum am sugerat odata, exista o sansa pentru orice firma: segregarea.
  Adica, o fima sa angajeze in mod egal barbati si femei platiti pe baza de procent din profitul activitatii reopartizati in departament egale ca buget si numar de angajati.
  In acest fel, oamenii vor castiga sau muri in functie de eficienta.
  In aceste fel orice firma va avea un numar egal de barbati si femei...niciun barbat nu va mai fi seful unei femei si invers.
  Egalitatea absoluta intre sexe se va fi realizat in ceea ce priveste canmpul muncii.
  Nimeni nu va mai putea plange de faptul ca munceste la fel de mult si castiga mai putin.
  nimeni nu va mai plange de discriminare si hartuire deoarece in conditii legale sefii vor fi intotdeauna femei la femei si barbati la barbati.
  Probabil singura sansa de a se opune legilor protectionist-comuniste.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Când ai votat intrarea în UE?! Când a fost referendumul?!

   România a intrat în UE c-așa a vrut Statul și nicidecum c-așa a vrut populația - n-a fost întrebată populația, așa cum a fost în Olanda, Croația, Suedia sau Norvegia (unde au votat „NU” - de două ori chiar!).

   Ștergere
  2. Fuck me!!!
   Ai dreptate! N-am votat!
   Ce mama naibii s-a produs in creierul meu de am crezut ca am votat?

   Wow...am citit stiri mai vechi...
   TOTI de pe scena politica s-au opus referendumului!!!

   Toti!

   Fuck! We are fucked!

   Trebuie neaparat un partid nou pe scena politica!!!
   Un partid liberal capitalist national adevarat!

   Ștergere
 2. "O fi Europa mai socialistă, dar tot IMM-urile cară în spate economia și să forțezi IMM-urile și-așa zdruncinate de toate reglementările cretine să angajeze oameni după cum vrei tu și nu în funcție de necesități este sinucidere economică."

  Acest argument nu tine la leftisti. In viziunea lor IMM-urile etc. nici nu are trebui sa existe, totul ar trebui detinut in comun, iar o afacere privata ar trebui sa fie ilegala.

  Distrugerea afacerilor private (mai ales a celor mici si mijlocii) este absolut necesara pentru implementarea comunismului.

  Faptul ca asta va distruge economia si va aduce la moartea milioanelor de oameni e doar un "sacrificiu necesar", deoarece "the end justifies the means".

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant ar fi de vazut efectul in Italia, cea data ca exemplu. A fost un progeres acolo? Economic, financiar, social?
  Pentru o femeie angajata va fi disponibilizat un barbat. Statistic vorbind avem de a face cu acelasi numar de someri.
  Daca barbatii disponibilizati isi vor crea propria lor firma...vor fi obligati sa aduca si minim 40% femei parazit ce vor avea pozitii de frunte in ciuda faptului ca nu sunt capabile sa-si faca propria lor firma.
  Si tot asa, si tot asa...barbatii vor trebui sa traga dupa ei in orice initiativa femeile ce actualmente sunt incapabile de initiative.
  Tipic parazitic.
  Este confirmarea ca femeile desi au diplome sunt total inadaptabile si incapabile sa se dezvolte singure, in marea lor majoritate.
  Propunerea in sine ar trebui sa fie data exemplu confirmare oficiala a incompetentei femeilor super calificate ale Europei feministe.

  RăspundețiȘtergere
 4. Since many of the more prestigious roles in society are associated with high IQ, the lack of female representation in these roles may be partially due to fewer females being competitive at the highest levels.
  Males have a higher mean IQ from age 15 on.
  The effect of sex differences in IQ is largest at the high extreme of intelligence.
  This does not mean that females should not be given equal opportunity to demonstrate their abilities.

  http://www.iqcomparisonsite.com/sexdifferences.aspx

  According to Mensa, an organization that register high IQ percentile population across the world, they are 2 males to every one females members:

  at IQ 130 (+2SD) the ratio becomes highly skewed with male at 83% to female at 18%

  at IQ 145 (+3SD) the ratio becomes male at 88% to female at 12%

  at IQ 160 (+4SD) the ratio is 97% male to female at 3%

  Dureros pentru femeile ce se lupta sa obtina puterea.
  Ele nu pot ocupa high-end positions tocmai pentru ca in ciuda diplomelor si masteratelor nu stiu sa aplice in practica informatiile.
  Asa ca, s-au raliat in feminism, ca totusi femeile nu sunt proaste, pentru distruge sistemele bazate pe competitive si performanta inlocuindu-le cu sistemele bazate pe criteria de reprezentativitate de gen...insa exclusiv pentru posture de conducere.
  Comunistele feministe nu doresc aceeasi regula si in posturile de subordonare.
  Aici, este buba!!!
  Scopurile lor nu sunt legate de egalitatea de sanse ci de detinerea controlului, asa cu spunea o activista suedeza intr0un reportaj.

  RăspundețiȘtergere
 5. Atat de multa propaganda pro-europeana a fost bagata in capul romanilor in perioada ante-aderare, incat unii sunt astazi convinsi ca au votat pentru ea. De fapt, cel mai bine spus ar fi pentru unii, ca li s'a implinit visul. Atentie insa pentru ce te rogi (scuze pentru formulare), pentru ca s'ar putea sa se implineasca. Dovada e insasi m.U.E. de astazi.

  E tare exemplul cu aviatia. De abia astept sa vad, sper insa ca doar la TV si nu pe viu, un cockpit disagreement intr'un echipaj doar de femei. Daca se intampla pe pista, cred ca in sfarsit accidentul de la Tenerife ar putea fi uitat. Sper insa ca barbatii vor profita de ocazie atunci, in al 13-lea ceas.

  RăspundețiȘtergere
 6. Lucian, take a look at this from Sweden: http://politiskfilosofi.com/2013/02/15/ett-argument-for-generell-sterilisering-av-pojkar/

  This guy also wrote a disturbing article for Dagens Nyheter: http://www.dn.se/debatt/en-fargblind-stat-missar-rasismens-nyanser/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. The first article is just sickening. The second article is not only disturbing, but plain stupid. Like this:

   „Vänta nu, det finns väl inte olika raser? Hur kan man då se dem? Den här frågan bygger på ett missförstånd. Det finns inga biologiska raser, men det finns socialt konstruerade raser. Om någon är blond och blåögd anses denna person vara vit, vilket vi alla är överens om. Att raser finns innebär bara att vi är mer eller mindre överens om vilka som tillhör (godtyckliga) grupper som vi kallar för “raser” eller “etniciteter”.” - What the proverbial fuck? I am sick of this „socialt konstruerande” bullshit.

   Anyway, thank you for the links. It proves once again that I am not mistaken when I say on The Voice of Europe that Sweden is, in fact, a highly dysfunctional society.

   Ștergere
 7. Cred ca te intereseaza:
  http://www.smh.com.au/business/win-for-women-in-bid-to-hike-super-pay-20130730-2qxa1.html
  http://www.latimes.com/sports/sportsnow/la-sp-sn-cooper-hiatus-20130802,0,2126023.story#axzz2aqK24EaI
  Citeste si despre Paula Deen.

  RăspundețiȘtergere

Ai reflectat în plus la cele de mai sus? Spune-ne şi nouă!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails